Irma 20.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 hej, hej! u mnie sciagniety humus, wszystko w miare zgodnie z planem:)A co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Irma napiszę krótko: GRATULUJĘ!! Czekam na fotki i info z budowy A co u innych z naszej grupy? Ludziska możze macie namiary na murarzy albo swoich możecie wypożyczyć? i pochwalę się cichutko: moje WZ uprawomocniło się i... złożyłam papiery na PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 TomKa to gratulacje teraz jeszcze tylko przepisowe 30 dni + 14 uprawomocnienie i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 hej, hej! u mnie sciagniety humus, wszystko w miare zgodnie z planem:) A co u Was? Gratulacje! A gdzie dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Eeeee przepisowe to 65!! a z moim szczęściem ... to kto to wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 65? to co my tak krótko czekaliśmy? Mój kolega miał skuteczny pomysł na przyspieszenie- co dzień dzwonił i po kilku dniach była decyzja- pozytywna oczywiście. A nam załatwiał architekt. Ja dzwoniłam do niego co dzień a tym samym on do starostwa i też krótko czekaliśmy. Co do szczęścia to czy może być większy pech niż powódź na działce? Wiem, wiem każdy ma swoje zmartwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Eeeee przepisowe to 65!! a z moim szczęściem ... to kto to wie... My czekalismy bardzo krotko, moze ze trzy tyg. wiec uszy do gory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.09.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 hej, hej! u mnie sciagniety humus, wszystko w miare zgodnie z planem:) A co u Was? Gratulacje! A gdzie dziennik budowy? waham sie, bo wiem, ze wpisy beda b. nieregularne...moze poczekac i zalozyc watek w galerii? i chcialabym, i boje sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 hej, hej! u mnie sciagniety humus, wszystko w miare zgodnie z planem:) A co u Was? Gratulacje! A gdzie dziennik budowy? waham sie, bo wiem, ze wpisy beda b. nieregularne...moze poczekac i zalozyc watek w galerii? i chcialabym, i boje sie:) Nie ma się czego bać na początku wiadomo, że wpisy są regularnie bo każdego dnia widać zasadniczą różnicą a później... tak jak u mnie Irma czekamy na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Irma, Aga, dzięki! Pocieszyłyście mnie troszkę, może rzeczywiście się uda? Irma, a na Twój dziennik to chyba ja najbardziej liczę. Zawsze to jakaś pamiątkę będziesz miała, a czy dziennik, tygodnik, miesięcznik to nie ważne... Przekonałam? To poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Zalozyłam:)))Zdjecia z budowy beda jak tylko uda mi sie je zgrac z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Irma BRAWO http://www.csaffluents.qc.ca/mijo/WEB/evaluation/Ultimatum/bravo.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoa 22.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam .Brawo za odwagę będziemy trzymać kciuki i śledzić postępy na budowie.Na odległość nie buduje się najlepiej.Ja czekam do wiosny ,fundamenty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoa 22.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Zapraszam grupę na grzyby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tig1 01.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ...a materiały tanieją bk 24 po 8,6 zeta przynajmniej te które poszły spekulacyjnie w gorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isabel 08.10.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam! Chciałabym dołączączyć do Waszej grupy-jeśli mnie przyjmiecie oczywiście W tym roku kupilismy dzialkę 1500m2 w Borowiu, kilkanaście kilometrów za Garwolinem. I planujemy wybudować na niej nasz domek. Mamy już przyznane warunki zabudowy, w tym tygodniu chcemy kupić projekt i rozpocząć starania o pozwolenie na budowę. Nasz wybraniec to dom w bluszczu z pracowni Archon. I od razu mam pytanie do jotpe- pisałeś, że korzystaliście przy adaptacji projektu z pomocy pana Błażejczyka i że okazał się on trochę zakręcony. Czy mimo tego ,,zakręcenia" poleciłbyś go, bo właśnie jesteśmy z nim po wymianie kulku e-meili i jak na razie wszystko było ok. Zależy nam żeby ktoś załatwił za nas całą tą papierologię i czas oczekiwania na pozwolenie o którym pisałeś też jest kuszący. Ale się rozpisałam jak na pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.10.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witamy nową budowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 isabel witamy. Co do pytania do jotpe to postaram się na nie odpowiedzieć (jestem żoną ) Mimo zakręcenia Pana B. mogę go polecić. Co prawda wszystkie potrzene do pozwolenia dokuenty załatwiliśmy sami wcześniej, to adaptacja i wydanie decyzji nie trwało długo (trzeba tylko być namolnym i dzwonić co dzień do Pana B. (a on tym samym do strostwa), ja taką taktykę zastosowałam i poskutkowało). Poza tym jest tani W Borowiu czasem bywamy więc może kiedyś się spotkamy u Ciebie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Cześć, witamy podobno w Borowiu jest jakas wielka dyskoteka, tak, ze rozrywek wam nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isabel 08.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki za miłe powitanie a szczególnie Agajar za szybką odpowiedź, nam ten pan powiedział a raczej napisał, że załatwia potrzebne dokumenty z gminy, energetyki, wodociągów, itp. i to wszystko za około 900 zl (zależy jakie zmiany w projekcie chcemy wprowadzić), a wy sami zalatwialiście energ. i resztę? Irma dyskoteka jak najbardziej jest i to całkiem niedaleko ale sasiedzi mówią ze nie bardzo uciążliwa zobaczymy w praktyce. A na działeczkę jak najbardziej zapraszamy wszystkich odwiedzających Borowie, jak na razie są tam tylko początki naszego ogrodu ( ze szczególnym podkresleniem słowa początki), domek mamy nadzieje zacząć budować około czerwca następnego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts