Agajar 08.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki za miłe powitanie a szczególnie Agajar za szybką odpowiedź, nam ten pan powiedział a raczej napisał, że załatwia potrzebne dokumenty z gminy, energetyki, wodociągów, itp. i to wszystko za około 900 zl (zależy jakie zmiany w projekcie chcemy wprowadzić), a wy sami zalatwialiście energ. i resztę? Irma dyskoteka jak najbardziej jest i to całkiem niedaleko ale sasiedzi mówią ze nie bardzo uciążliwa zobaczymy w praktyce. A na działeczkę jak najbardziej zapraszamy wszystkich odwiedzających Borowie, jak na razie są tam tylko początki naszego ogrodu ( ze szczególnym podkresleniem słowa początki), domek mamy nadzieje zacząć budować około czerwca następnego roku. Sami załatwiiliśmy energetykę, wodociagi itp. wcześnij zanim oddalismy projekt do adaptacji, ale Pan B. by sam to załatwił gdybyśmy się nie pospieszyli. Ps. widzę, że już drożej bierze, ale cóż wszystko drożej to dlaczego on ma pracować charytatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 isabel witamy w naszej grupie. Napisz coś o swoim domku, może załącz zdjęcie lub link do projektu? Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Szukam tartaku w okolicy Garwolina, który potnie mi drewniane bale na deski.gdyby ktoś słyszał, lub wiedział, to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 zobacz u Jerzego Kota na ul.targowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy ktos ma namiary na stolarza z okolic, ktory jest dobry, zrobi drzwi wewnetrzne i wezmie za to mniej niz 1500zł? Byłam u Wielgosza, drzwi fajne, wysokiej jakości, ale za drogie jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 23.10.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 z tego co wiem to chyba dobra cena niestety inni są jesxcze drożsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 2200zl normalna cena? W zyciu. Dewro kupie za 1700zl i to tez nie jest tanio, ale drzwi sa ładne, wiec odżałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 23.10.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ta cena 1700 to z ościeżnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 24.10.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Irma a te drzwi dewro w rzeczywistości ładne?? bo na obrazkach to wszędzie są piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 wg mnie sa boskie...moi klienci tez sa z nich bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 24.10.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 podobają mi się z linii retro ale te pewnie droższe czytam ze mają dystrybutora na Targowej w Garwolinie Ale co tam drzwi jeszcze dużo czasu Narazie zastanawiam się nad blachodachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 widzialam retro na zywo na bartyckiej, bardzo piekne, ale zobowiazujace do marmurow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 24.10.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 widzialam retro na zywo na bartyckiej, bardzo piekne, ale zobowiazujace do marmurow:) oj to niedobrze - nie lubie marmurów - zimnica ale nie chce tez wnętrz nowoczesnych więc moze by pasowały - ja chce takie cieplutkiee wnętrza brązy i beże Ale kiedy to będzie.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Irma a możesz mi podać nr telefonu do Jerzego Kota z ul.Targowej?problem w tym że mieszkam w wawie i najpierw wolałbym zadzwonić - bo też nie wiem czy w weekend pracuje P. Kot.z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.12.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witajcie Szukam namiaru na sprawdzonych cieśli i dekarzy (najchętniej jedną ekipę od więźby + dachówki). Dom będzie budowany w Międzylesiu w Warszawie. Dach z pełnym deskowaniem+ papa + dachówka ceramiczna. Ekipa potrzebna będzie na jesień 2008 (październik, początek listopada). Będę wdzięczna za sprawdzone namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 18.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Grupa niewiedzieć czemu zamarła. Może zapadła w sen ziomowy jak mój dom...A więc może ktoś tu zajrzy i mi pomoże. Poszukuję tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ano grupa zdechła...a co do tynkarzy: mam umowionych, tynki gipsowe z agregatu. W kwietniu bede mogla powiedziec czy ich polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ano grupa zdechła... a co do tynkarzy: mam umowionych, tynki gipsowe z agregatu. W kwietniu bede mogla powiedziec czy ich polecam:) nie zdechła, śpi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 18.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ano grupa zdechła... a co do tynkarzy: mam umowionych, tynki gipsowe z agregatu. W kwietniu bede mogla powiedziec czy ich polecam:) Irma podaj mi namiary nie ma czasu na czekanie trzeba działać bo już terminów nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts