agnieszkakusi 07.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 wiecie co...zauważyłam ostatnio dziwną zależność.....forum jest "oblegane" w godzinach 7-9...tak jak zaczynamy pracę. Poranna kawa, wymiana info o tym co dzieje się na naszych budowach...potem jest mniej osób, bo pracujemy. Jak przychodzi pora śniadania to znowu jest nas dużo. Potem znowu nas nie ma i pojawiamy się na koniec pracy.... Oby tylko nasi szefowie tego nie czytali, bo nie będzie z czego spłacać kredytu, o który tak bardzo się walczyło... Chociaż ja (bez podlizywania się) musze powiedzieć, że mam super szefów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A niech czytają. Ja z przerwą na lunch ( 1h) i na przwóz kota (1h) pracowałam od 8.00 wczoraj rano do 2.30 rano dzisiaj. Myślę, że nawet jak popukam na forum to szef ma do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 pewnie, że niech czytają i piszą, bo jak się odstresują i wygadają to będą bardziej wydajni...jak smutne byłoby życie bez forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 07.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pozdrowienia z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no to ja uciekam po córeczkę do żłobka...będę jutro o 7.... do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiho 07.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 I jeszcze przed 15 tą też jest parę osób,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 tak to już jest, ze tylko w pracy jest czas na dyskusje i wymianę poglądów.Po pracy czas biec na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 07.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 to ja też już ide będę jutro 7:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no ładnie cyberslakerzy!!!!!!! do pracy a nie klikać to prawdziwa zmora pracodawców mój pracownik nieświadom kontroli prawie cały dzień rypał w karty na wp inni piszą na forum :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no ładnie cyberslakerzy!!!!!!! do pracy a nie klikać to prawdziwa zmora pracodawców mój pracownik nieświadom kontroli prawie cały dzień rypał w karty na wp inni piszą na forum :D:D Byle robota była zrobiona Reszta to tylko doróbka teorii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no ładnie cyberslakerzy!!!!!!! do pracy a nie klikać to prawdziwa zmora pracodawców mój pracownik nieświadom kontroli prawie cały dzień rypał w karty na wp inni piszą na forum :D:D Ty mu lepiej zajęcie znajdz - bo tak biedak w hazard popadnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A niech czytają. Ja z przerwą na lunch ( 1h) i na przwóz kota (1h) pracowałam od 8.00 wczoraj rano do 2.30 rano dzisiaj. Myślę, że nawet jak popukam na forum to szef ma do przodu :) nefer ty tu teorii nie dorabiaj, z tego co wiem to ty jestes szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.09.2006 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to jest po prostu niedopuszczalne !! w pracy 12.00 - 3.00 i jeszcze bajdurzył na Forum ? ..nieslychane !!! ..ciekawe, co szef na to powie.. ...aaa... raz kozie śmierć.... idę do lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 eech... a ja się pierwszy raz w życiu CAŁKIEM odrobiłam i do pon. nie mam co robić w pracy i to wcale nie jest fajne od siódmej odpowiedziałam we wszystkich wątkach na forum, przeczytałam dzis. rzeczp. i zielone OSN za lipiec - sierpień i co dalej ? nie polecam co za beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 już nawet na prace nie można liczyć, że zawsze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 poćwicz sie w pisaniu pozwów na sąsiadów. Albo apelacji do sn a najlepiej poudzielaj troche rad w dziale prawo i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 eech... a ja się pierwszy raz w życiu CAŁKIEM odrobiłam i do pon. nie mam co robić w pracy i to wcale nie jest fajne od siódmej odpowiedziałam we wszystkich wątkach na forum, przeczytałam dzis. rzeczp. i zielone OSN za lipiec - sierpień i co dalej ? nie polecam co za beznadzieja I ten post jest poswiadczeniem stwierdzenia że kobiecia powinna mieć zawsze zajęte ręce zeby sie nie nudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a najlepiej poudzielaj troche rad w dziale prawo i pieniądze poudzielałabym,ale... to takie nieetyczne... wbijać nóż w plecy kolegom, którym gorzej sie powodzi... chleb im odbierać... bezpłatne porady dawać? Majka... daj spokój tak się nie robi jakieś zasady jednak trzeba mieć a tak na serio to... poudzielałabym, ale... to moja wina, że tam w kółko te same pytania... na które nie znam odpowiedzi?? kawa z najl. przyj. mnie uratowała [najl. przyj. też w godzinach pracy, za to z nawałem] na niektórych to jednak ZAWSZE można liczyć w najgorszych chwilach poratują i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 18.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Wiecie co? To prawda, ze wiecej wysilku kosztuje nas udawanie, ze pracujemy niz sama praca. No, ale pozory trzeba zachowywac. Poza tym nie ma noic gorszego, niz nudzis sie w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.09.2006 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a ja mam bardzo fajnego szefa. Ważne, żeby robota była zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts