olidat 07.09.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chciałabym puścić na konkretnej grupie budującej, ale gdy wchodzę w tę grupę i klikam nową wiadomość oraz wysyłam, to post umieszczany jest ogolnie na "Klubie budującym". Nie mam pojęcia gdzie robię błąd, pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.09.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chciałabym puścić na konkretnej grupie budującej, ale gdy wchodzę w tę grupę i klikam nową wiadomość oraz wysyłam, to post umieszczany jest ogolnie na "Klubie budującym". Nie mam pojęcia gdzie robię błąd, pomocy! Będąc w grupie zamiast "Nowy temat" kliknij "Odpowiedz" powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 08.09.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dzięki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts