Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Feniks Marty,Areczka i Mai :)

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie Długo nosiłam się z zamiarem pokazania naszego domku i cały czas mam wątpliwości ,bo choć już album na onecie posiadam, to nie wiem czy uda mi się chociaż link do niego wkleić :-?

Kiedy czytam o Waszych domkach załuję jednego ,ze wcześniej tutaj nie zaglądałam, znajduję tu masę bardzo ciekawych i mądrych rzeczy ,które mogły mi zaoszczędzić wielu dylematów. Domek już jest wybudowany ,jesteśmy teraz na etapie ocieplania go ,powolutku wykańczamy w środku ,jednak do końca i przeprowadzki jeszcze niestety daleko .

Kia Twój domek jest piękny ,widzialam album wielokrotnie :lol: i już działeczka tak pięknie zagospodarowana ,jestem pod wrazeniem :)

u nas wykończeniówka przeniesiona do blizej nieokreślonej przyszłości :(

okna to tylko jedna ze zmian w naszym projekcie ,zmienilam też scianę między salonem a kuchnią i teraz mam kolumnę dzięki której jest wiecej przestrzeni .Zrezygnowaliśmy też ze ścianki działowej oddzielajacej kominek od korytarza.

Komarek, domek ma 130 metrów z hakiem powierzchni użytkowej,na zdjeciu wyglada na niedużą chatke ,jednak w rzeczywistości jest całkiem spory.Byliśmy zmuszeni podnieść fundamenty(działka ze spadkiem ).

Salon z jadalnia ma 34 metry,zależało nam ,zeby był jasny i przestronny,dlatego zmienilismy parę rzeczy :lol:

Pozdrawiam Was serdecznie :D

• 2 months później...
Witam wszystkich serdecznie ,choć bardzo nieśmiało :oops:

Długo nosiłam się z zamiarem pokazania naszego domku i cały czas mam wątpliwości ,bo choć już album na onecie posiadam, to nie wiem czy uda mi się chociaż link do niego wkleić :-?

Kiedy czytam o Waszych domkach załuję jednego ,ze wcześniej tutaj nie zaglądałam, znajduję tu masę bardzo ciekawych i mądrych rzeczy ,które mogły mi zaoszczędzić wielu dylematów. Domek już jest wybudowany ,jesteśmy teraz na etapie ocieplania go ,powolutku wykańczamy w środku ,jednak do końca i przeprowadzki jeszcze niestety daleko .

Jeśli będzie problem ze zdjęciami to proszę o wyrozumiałość ,postaram się szybciutko opanować tę sztukę :lol:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich :wink:

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=52638&grupa=0&kat=2&a=arkadiod

mam nadzieje ,ze link zadziała :D

album się nie otwiera :( cały czas jakieś problemy z tym onetem

• 2 months później...
  • 3 months później...