jokull 08.09.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Bardzo Was proszę o pomoc. Mam pokój o wymiarach 2,15X6,00m. Jest to pokój dla 2 dzieci (7 i 2,5 lat) Na krótszej ścianie jest okno, na końcu dłuższej sciany są drzwi. Nie wiem jak urządzić pokój, czy kupić łóżko piętrowe ( na dole biurko) , jak wszystko pomieścić tak żeby pokój nie wyglądał na zagracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Moglabys podac odleglosc drzwi od sciany i szerokosc drzwi? Odradzam lozko pietrowe, bardzo niepraktyczna rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokull 08.09.2006 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Szerokoć drzwi: 87 cm , sš one w odległoci 21 cm od rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dobra czyli z drugiej strony zostaje troche ponad metr Tam bym postawila jedno lozko, drugie pod okno wzdluz okna. Polecam narysowanie sobie tego na kartce . Odradzam pietrowe lozko, moje dziecie je ma i to bardzo niewygodne rozwiazanie!!! jak bedziesz chciala (chcial?) to moge poprosic kolezanke ona ma fajny programik moze ci rozrysowac propozycje tylko podaj jeszcze wymiary okna i odleglosc od sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Moje dzieci mają łóżko piętrowe i nie ma szans, żeby było inaczej. Jest to praktycznie jedyne rozwiązanie spania. Potem przyjdą ksiązki, biurka, krzesła, ubrania... ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokull 08.09.2006 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Szerokoć okna 148 cm. Odległoć od sšsiadujšcych cian 35 i 39 cm. Mylałam o łóżku piętrowym bo raczej inaczej nie wyobrażam sobie ja to wszystko razem pomiecić, jeszcze szafki, biurko...no i 2 łóżka . Łóżko na krótszej cianie nie pasuje mi bo jest za blisko drzwi. Może rozrysujesz mi to w programie . Może co wymylicie razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lozko przy drzwiach to jest calkiem niezle rozwiazanie, moje dziecie ma taki pokoj 2,5 x5m, ma lozko pietrowe , ktore stoi w rogu a pokoj wyglada calkiem sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Oj mam szerszy pokoj , w kazdym razie nie wyglada to zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokull 08.09.2006 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mylałam o tym, żeby jedno łóżko dać pod okno obok na dłuższej cianie łóżko piętrowe z biurkiem a na drugiej krótszej cianie jakie meble ale... może sš jakie narożnikowe, trochę byłoby na krótszej scianie a trochę na dłuższej. Nie wiem tylko czy robiš takie ( no chyba że na zamówienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 W takich pokojach dobrze sie sprawdza szafa narozna. Jak chcesz juz lozko pietrowe to mysle, ze chyba najpraktyczniej zeby na gorze i na dole bylo miejsce do spana. Biurko zawsze mozna zrobic np ze skladanym blatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokull 09.09.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Łóko piętrowe (na dole i na górze - łóżka) ma ten minus , że jak przyjda gocie nie będšmieli gdzie usišć a tak majšc jakš np. kanapę mam wolne siedzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ciekawe czy jeszcze produkuja takie tapczano-polki, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, sasiedzi mieli taki w pokoju, na dzien skladalo sie lozko, w ten sposob, ze chowalo sie je do polki gdzie stalojakby na boku... Fajna sprawa w waskich pokojach http://www.cleo.risp.pl/waskipokoj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A to propozycje mojej kolezanki, jesli chodzi o to dziwne lozko pietrowe, to poprostu w tym programie nie bylo innych dostepnych tylko takie dziwne.http://www.cleo.risp.pl/planpokoju.jpghttp://www.cleo.risp.pl/plan2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokull 09.09.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Szafa narożnikowa super . O biurku pod oknem nie mylałam ale może warto , muszę to przemylec, może jeszcze jakie pomysły?. DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.09.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 dziekowac trzeba P. Eli http://www.cleo.risp.pl/zregalem.jpg A to lozko to sie chyba wysuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 09.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A myślałaś o takiej kanapie, która na dole ma drugie, wysuwane łóżko? Robi takie VOX (np. seria Magellan, Safari) - zajrzyj na stronę http://www.vox.pl.Wtedy dzieciaki mają gdzie siedzieć i przyjmować gości i gdzie spać.Pozdrawiam,Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokull 12.09.2006 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dzieki wszystkim za pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts