niktspecjalny 08.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Właśnie się w...........i ide wyluzować na grzyby.Lubie je zbierać zwłaszcza gdy ma szybko o czymś zapomnieć.Jak coś znajde to się pochwale. pozdrawiam grzybiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ty, to jest oddział dla psychicznych - a nie dla grzybiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ty, to jest oddział dla psychicznych - a nie dla grzybiarzy toż właśnie psychicznie ide sie wyładować(skąd wiesz może będe je rąbał siekierą)Jak znajde to zrobie fotke jak to robie narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no to narazicho uwazaj bo niektore grzybki są tylko raz jadalne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2006 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no to narazicho uwazaj bo niektore grzybki są tylko raz jadalne ... nio to moge Ci obiecać i to ,że zjem je jak sie umarynują. tymczasidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 w reżimowym radiu podawali, coby podczas grzybobrania w województwach przygranicznych nie patrzeć tylko po ziemi lecz od czasu do czasu spojrzeć gdzie się jest bo można niechcący granicę przekroczyć i mandacik w wysokości minimalnej 50 zł co najmniej zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 lagerfeld Tobie powiem ,że do granicy miałem daleczko. tymczasem http://images2.fotosik.pl/155/11208fa3109fdff3.jpg pepsi i moje grzybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 heeej!!!! eejjjj... fota miala byc jak rabiesz te grzyby siekiera ps. bede miala do Ciebie pytanie a'propos psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2006 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 heeej!!!! eejjjj... fota miala byc jak rabiesz te grzyby siekiera ps. bede miala do Ciebie pytanie a'propos psa pytaj zamieniam się w słuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 napisalam na priv zeby nie mieszac watku grzybow z psami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 napisalam na priv zeby nie mieszac watku grzybow z psami "psie" grzyby to też grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ale super zbiory, gratuluję pies fajny, że o Panu nie wspomnę ja dzisiaj na obiadek duszę swoje grzybki zebrane nieopodal domku, mam nadzieję, że przeżyję do następnego posta .... bo na grzybach średnio się znam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2006 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ale super zbiory, gratuluję pies fajny, że o Panu nie wspomnę ja dzisiaj na obiadek duszę swoje grzybki zebrane nieopodal domku, mam nadzieję, że przeżyję do następnego posta .... bo na grzybach średnio się znam ..... wow!!! mów mi jeszcze.........Dzisiaj byłem w lesie bo znajomi nie dali mi wyboru.Jestem już zabezpieczony na zime ale poszedłem i pozbierałem gołabków i zrobiłem kurczaka na butelce piwka z gołąbkami na maśle,ziemniaki duszone na liściach wiśni,ogórek małosolny jako surówka.Coś mi pewna Pani przyobiecała za taki obiadek.(zobaczymy). miło mi ,że jemy grzyby w niedziele. pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 chętnie wybrałabym się z Tobą na grzybki ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2006 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 chętnie wybrałabym się z Tobą na grzybki ...... nic straconego.Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 dziękuję, może się skuszę dzisiaj będąc na budowie wyskoczyłam w międzyczasie do swojego lasku nieopodal i znalazłam 30 podgrzybków !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a ja poszlam na latwizne bo grzybow zbierac nie umiem no i nabylam na okolicznym bazarku - kurki i maslaki pyyyychaaa byly.... choc pewnie takie zebrane wlasna reka lepiej smakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 11.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a ja poszlam na latwizne bo grzybow zbierac nie umiem no i nabylam na okolicznym bazarku - kurki i maslaki pyyyychaaa byly.... choc pewnie takie zebrane wlasna reka lepiej smakuja W takim razie zapraszam Cię Zielonooka na szybki kurs zbierania grzybków To moje wczorajsze zbiory (1,5 godziny w lesie) http://images2.fotosik.pl/160/adda98568d098e25.jpg I dzisiejsze http://images1.fotosik.pl/168/234aea4f565b44ac.jpg Jeśli Zielonooka lubisz kureczki to pokaże Ci takie miejsca gdzie rosna takie okazy: http://images1.fotosik.pl/168/dba05b1d9d60f9d8.jpg a jeśli maczlaki to ... http://images1.fotosik.pl/168/44acd3d3358b0cff.jpg no chyba że lubisz "prawuski" http://images2.fotosik.pl/160/56224d7ed29c48cb.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a ja poszlam na latwizne bo grzybow zbierac nie umiem no i nabylam na okolicznym bazarku - kurki i maslaki pyyyychaaa byly.... choc pewnie takie zebrane wlasna reka lepiej smakuja och Ty!!! ja myślałem zupełnie odwrotnie.Sama zjadłaś te grzybki?A maślaki też sama obieralaś? hihihi. pozdrawiam Cie najserdeczniej jak potrafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ale nazbieraliście.gratuluje. Robert i Aga powiedzieli jeśli maczlaki to ... ja widze je w lesie ale chyba ich nie zbieracie??? jeżeli chodziło wam o maślaki ...to wydaje mi sie ,że one nimi nie są. a może mączłaki to tak z polskimi znakami pisząc..Reasumując,,,dla mnie to kruchaweczka omszona albo jej odmiana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts