Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile zapłacę za projekt łazienki

andżelka

Recommended Posts

U moich rodziców jest mała łazienka. Chcemy ją niedługo gruntownie wyremotowac. Zastanawiałam się nad wynajęciem projektanta żeby wymyślił jak najlepiej to wszystko rozmieścic, w jakich kolorach zrobic itd, choc dużego pola do popisu by nie miał. Ile zazwyczaj kosztuje projekt, tzn w jakim przedziale cenowym, czytałam że liczy się z metra, a ja nie mam o tym zielonego pojęcia.

a my dostalismy jeden projekt gratis, a za drugi zapłaciliśmy 300 zł - kupowaliśmy wszystko do łazienek (płytki + wyposażenie), kuchni, piwnicy, pralni, kotłowni, gres na balkony w Krakowie w firmie Bomar 2

projektantka Renia była bardzo sympatyczna, chwytała w lot moje pomysły, była na budowie, pomierzyła, projekty wyszły naprawdę fajne

pozdr, Kasia

:p :p :p

a my dostalismy jeden projekt gratis, a za drugi zapłaciliśmy 300 zł - kupowaliśmy wszystko do łazienek (płytki + wyposażenie), kuchni, piwnicy, pralni, kotłowni, gres na balkony w Krakowie w firmie Bomar 2

projektantka Renia była bardzo sympatyczna, chwytała w lot moje pomysły, była na budowie, pomierzyła, projekty wyszły naprawdę fajne

pozdr, Kasia

:p :p :p

Ja tylko chciałam zapytać ile minimum musiałaś najpierw u nich wydać, żeby dostać projekt "za darmo"?

mają taką zasadę, że jesli wydasz do jednego pomieszczenia 10 000 to projekt gratis... - wiem wiem jaka masz teraz minkę :o

nie wydaliśmy tyle na jedno pomieszczenie :lol:

poszli nam na rękę i 10 000 to były rzeczy do kilku pomieszczeń (wydaliśmy dwa razy tyle)

naprawdę mozna z nimi negocjować, na każde płytki i wyposażenie dali nam rabat, mieliśmy wyceny z 4 firm, niektóre rzeczy mieli najtaniej, na te droższe dali nam ceny takie same jak w najniższej wycenie :lol:

poza tym świetna obsługa, najbardziej fachowa, z która mieliśmy do czynienia

kupowaliśmy płytki i wyposażenie do 2 łazienek, wannę z hydromasażem, kabinę, płytki na podłogę do piwnicy 70 m2, płytki do kotłowni, pralni, wyposażenie do pralni: małą wanienkę, kibelek, płytki na podłogę i ścianę do kuchni, płytki do wiatrołapu, płytki na 2 balkony i taras - mogę polecać firmę z czystym sumieniem

:wink: