andżelka 08.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 U moich rodziców jest mała łazienka. Chcemy ją niedługo gruntownie wyremotowac. Zastanawiałam się nad wynajęciem projektanta żeby wymyślił jak najlepiej to wszystko rozmieścic, w jakich kolorach zrobic itd, choc dużego pola do popisu by nie miał. Ile zazwyczaj kosztuje projekt, tzn w jakim przedziale cenowym, czytałam że liczy się z metra, a ja nie mam o tym zielonego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 08.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Zazwyczaj słyszałam kwotę 50zł/m2. Mnie też tak wyszło (mimo, że projektant liczył za każdy element osobno (projekt podłóg, oświetlenia, wizualizacje...).Pozdr.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anyżka 08.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Za samą łazienkę z doborem kafli i armatury, z projektem elektycznym i rozłożeniem kafli na ścianie to chcą nawet 100 zł od metra.ALe jeżeli tylko mają powiedzieć jakie ustawienie armatyry ma być włazience (bo to jest istone) to można nawet za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 nie szkoda Ci kasy na projektanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 U nas jest w granicach 100/m2.A czy kasy nie szkoda???Widzialem lazienke w bloku zrobiona przez projektanta,coz moge tylko zyczyc nam wszystkim takiej lazienki w naszych domach.A to bylo tylko 500PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 09.09.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 a my dostalismy jeden projekt gratis, a za drugi zapłaciliśmy 300 zł - kupowaliśmy wszystko do łazienek (płytki + wyposażenie), kuchni, piwnicy, pralni, kotłowni, gres na balkony w Krakowie w firmie Bomar 2 projektantka Renia była bardzo sympatyczna, chwytała w lot moje pomysły, była na budowie, pomierzyła, projekty wyszły naprawdę fajne pozdr, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 a my dostalismy jeden projekt gratis, a za drugi zapłaciliśmy 300 zł - kupowaliśmy wszystko do łazienek (płytki + wyposażenie), kuchni, piwnicy, pralni, kotłowni, gres na balkony w Krakowie w firmie Bomar 2 projektantka Renia była bardzo sympatyczna, chwytała w lot moje pomysły, była na budowie, pomierzyła, projekty wyszły naprawdę fajne pozdr, Kasia Ja tylko chciałam zapytać ile minimum musiałaś najpierw u nich wydać, żeby dostać projekt "za darmo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 09.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 mają taką zasadę, że jesli wydasz do jednego pomieszczenia 10 000 to projekt gratis... - wiem wiem jaka masz teraz minkę nie wydaliśmy tyle na jedno pomieszczenie poszli nam na rękę i 10 000 to były rzeczy do kilku pomieszczeń (wydaliśmy dwa razy tyle) naprawdę mozna z nimi negocjować, na każde płytki i wyposażenie dali nam rabat, mieliśmy wyceny z 4 firm, niektóre rzeczy mieli najtaniej, na te droższe dali nam ceny takie same jak w najniższej wycenie poza tym świetna obsługa, najbardziej fachowa, z która mieliśmy do czynienia kupowaliśmy płytki i wyposażenie do 2 łazienek, wannę z hydromasażem, kabinę, płytki na podłogę do piwnicy 70 m2, płytki do kotłowni, pralni, wyposażenie do pralni: małą wanienkę, kibelek, płytki na podłogę i ścianę do kuchni, płytki do wiatrołapu, płytki na 2 balkony i taras - mogę polecać firmę z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jaką mam minę? - śmieję się od ucha do ucha , bo ja znałam Twoją odpowiedź . Moje pytanie było trochę przewrotne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 09.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Soniko czyżbyś też tam robiła zakupy? Mi dziewczyny zrobiły projekt za 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sisi 12.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja kupowałam płytki do łazienki i wc w Grudniku w Krakowie, projekty do obydwu pomieszczeń miałam gratis . Koszt glazury ok 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts