Wciornastek 08.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Właśnie jeden z naszych Forumowych kolegów uświadomił mi, że już drugi rok buszuję po Forum . Ostatnio nieustannie świętuję - bo najpierw imieniny a potem 10 rocznica ślubu . Fajnie, że jest jeszcze jeden powód do świętowania Kurcze 2 lata. PS Domek też rośnie i nie ukrywam że nie raz wiele spraw rozwiązywałam dzieki pomocy fajnych ludzi z Forum Pozdrawiam Wszystkich drugorocznie Wciornastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Właśnie jeden z naszych Forumowych kolegów uświadomił mi, że już drugi rok buszuję po Forum . Ostatnio nieustannie świętuję - bo najpierw imieniny a potem 10 rocznica ślubu . Fajnie, że jest jeszcze jeden powód do świętowania Kurcze 2 lata. PS Domek też rośnie i nie ukrywam że nie raz wiele spraw rozwiązywałam dzieki pomocy fajnych ludzi z Forum Pozdrawiam Wszystkich drugorocznie Wciornastek gratuluje... dwa to dwa lata... nie ma tam to to tam to... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Noo co za ludzie... urodziny miec to maja Chwalic sie - chwalą Ale zeby cos postawic do picia i jakies ciacho do jedzenia....- to juz trzeba przypominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 08.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Gratuluję Wciornastku i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.09.2006 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Noo co za ludzie... urodziny miec to maja Chwalic sie - chwalą Ale zeby cos postawic do picia i jakies ciacho do jedzenia....- to juz trzeba przypominac A prezenty gdzie Ale czym chata bogata http://m.onet.pl/_m/ff340c831c42536ba6d0baccd208877d,5,12.jpg http://up.webesteem.pl/free/mp-kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Właśnie jeden z naszych Forumowych kolegów uświadomił mi, że już drugi rok buszuję po Forum . Ostatnio nieustannie świętuję - bo najpierw imieniny a potem 10 rocznica ślubu . Fajnie, że jest jeszcze jeden powód do świętowania Kurcze 2 lata. PS Domek też rośnie i nie ukrywam że nie raz wiele spraw rozwiązywałam dzieki pomocy fajnych ludzi z Forum Pozdrawiam Wszystkich drugorocznie Wciornastek Gratulacje Dwulatku , oby domek rósł jak grzyby po deszczu No i podziekowania za Twój wielki wkład w ogrody i pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Masz prezent budowlana kielnia z ...budowlanym napitkiem http://www.joemonster.org/i/t/kielnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.09.2006 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Masz prezent budowlana kielnia z ...budowlanym napitkiem http://www.joemonster.org/i/t/kielnia.jpg Dziekuję, dziękuję Uwielbiam dostawać prezenty, szczególnie oryginalne i wesołe. Kiedy dostałam w formie bukietu kwiatów dorodnš główkę sałaty. Była opakowana w gustowny tiul a w samym rodku sałatki była mała różyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ...mam podobne, działa znakomicie ... i oczywiści ; STO LATEK J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 11.09.2006 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dziękuję Edziu i Jerzysiu. Forum to co więcej niż nałóg. To też dużo wspaniałych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Gratulacje. Miło przekonać sie poraz kolejny, ze forumowicze to jedna wielka rodzina, która zawsze pomoze w biedzie. Ja niedawno dołączyłam bo na wiosnę zaczynam budowę i myślę, że przy pomocy forumowiczów uda sie przejsć wszystkie niedogoności. A za 2 lata..... Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Gratulacje. Miło przekonać sie poraz kolejny, ze forumowicze to jedna wielka rodzina, która zawsze pomoze w biedzie. Ja niedawno dołączyłam bo na wiosnę zaczynam budowę i myślę, że przy pomocy forumowiczów uda sie przejsć wszystkie niedogoności. A za 2 lata..... Zobaczymy EEE no - za dwa lata to ty bedziesz "stary wyga " forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts