Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt BAJKOWY pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

Ja spędziłem nad nim dużo czasu.

Ale w końcu zmieniłem go na Z14 ze studia z500

zerknij tutaj i na dzienniki budujących ten projekt

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61266&start=120&postdays=0&postorder=asc&highlight=[/url]

ogólnie projekt ma zbyt wysoki dach zbyt stromy, kosztorys był bardzo skomplikowany, a kontakt z projektantem beznadziejny.

Osobiście nie polecam

Polecam obejrzenie z14 lub mniejszego z tej pracowni

PS ja buduje z14 w Końskich

Czesc Woody,

dzieki za info.

Zwrocilem rowniez uwage na projekt Z14. Ma bardzo fajne i podobne do bajkowego rozlozenie pomieszczen i tez jest w moim guscie. Zdecydowalem sie jednak na bajkowy i to po czesci ze wzgledu na ten dach - cos czego szukalem. Mam nadzieje przebrnac jakos przez kosztorysowanie a kontakt z projektantem dopiero zaczalem wiec nie bede ocenial. Planuje ruszyc z budowa na wiosne wiec mam jeszcze chwilke do dopracowania reszty. Czy moglbym jakos przejazdem zajrzec na Twoja budowe? Jestem z Kielc i czasami bywam w Końskich.

Pozdrawiam

Marcin

Pospiech to niewskazany doradca. Ja juz nie moge sie doczekac startu choc pewnie pozniej bede przeklinal. Ja swoja inwestycje rozkladam na dwa kolejne sezony. Na razie bujam sie z papierami.(o warunki mediów) Czy moglbys polecic jakies godne biuro gdzie moglbym zaadoptowac projekt? I czy masz wiecej jakis opinii dot. bajkowego i pracowni mgprojekt?

Widzialem tez ze duzo fanow Z14 glowi sie nad obnizeniem i wyciagnieciem ganku. Ja tez mam taki plan w bajkowym i po drobnym modelowaniu w paint'cie z efektu jestem zadowolony.

M.

• 1 year później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
  • 2 months później...
my mieszkamy już w bajkowym (wersja B zdaje się, z garażem, bez lukarn, tzn. mamy jedną lukarnę, ale z tyłu). Cała budowa wyniosła nas ok. 350tyś ze wszystkim. Domek jest mały, ale przytulny, paru rzeczy mi w nim brakuje, ale wiadomo, gdy środki są ograniczone, to trzeba iść na jakieś kompromisy. Generalnie jesteśmy zadowoleni.