Aggi 08.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 O nie ..koza to jest moja , jeno Długi jej dobrych manier uczy elegancja-francja wiadomo Dłudi ma .......co koza odgryzie to ...... mnie długi dobrych manier uczył i proszę nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hej operatorzy a czemu pacjentka jeszcze nie wybudzona z narkozy ? Czy to było permanentne znieczulenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 wychłeptała całe wiadro tego niebieskiego spod ściany oj to może spać i do środy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 O żesz ! Jest łikend , niech bidula pośpi , trzeba ją tylko przykryć co by nie przemarzła bo w kotłowni jeszcze nie palą . Ale w poniedziałek z rana trzeba Ją dobudzić , najlepiej tym czerwonym z izolatki Dobra , gaszę światło . Na drzwiach wywieszka - Don`t disturb ! Ciiiiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ale w poniedziałek z rana trzeba Ją dobudzić , najlepiej tym czerwonym z izolatki Winetou ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ale w poniedziałek z rana trzeba Ją dobudzić , najlepiej tym czerwonym z izolatki Winetou ?? Ciiii , to była tajemnica , nie tylko dla Zuzzy Teraz to to wstrętne żółte zostało Ja żółtym nie budzę , o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ale w poniedziałek z rana trzeba Ją dobudzić , najlepiej tym czerwonym z izolatki Winetou ?? Ciiii , to była tajemnica , nie tylko dla Zuzzy Teraz to to wstrętne żółte zostało Ja żółtym nie budzę , o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ale w poniedziałek z rana trzeba Ją dobudzić , najlepiej tym czerwonym z izolatki Winetou ?? Ciiii , to była tajemnica , nie tylko dla Zuzzy Teraz to to wstrętne żółte zostało Ja żółtym nie budzę , o nie Nie martw się , znajdziemy chętnego Winetou jest spoko gość , da się namówić na inną razę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jesli moge pomoc , to mam pile do drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ...a ja akwarium pod telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ja proponuję lobotomię siekiera - Doktorze Selimku - co doktor na to ? Nefer, a od kiedy kocisko na doktora awansowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ja proponuję lobotomię siekiera - Doktorze Selimku - co doktor na to ? Nefer, a od kiedy kocisko na doktora awansowało od kiedy ruscy na bazarze zrobili promocje na wypisane dyplomy Moskiewskiej Akademii Nauk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 09.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ...a ja akwarium pod telewizorem ŻĄDŁO FORUM?? hahaahhaahahhahahahhahahhahahhahahahhahaha KTO to wymyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 co Ty Lidzia, tez z narkozy wychodzisz .. Toć Selimm od tygodni juz tak ma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 11.09.2006 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Taaa ja z narkozy wyszłam jakoś Ale nie pomogło - dziś niestety cały dzień szukam tynkarzy - na jutro... A to jest dopiero wyzwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.09.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ...a ja akwarium pod telewizorem Pierwszy raz słyszę, żeby kot hodował ryby. No, ale jeżeli kozy zbierają porzeczki a kaczki rządzą... Ale się narobiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.09.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 hahaahhaahahhahahahhahahhahahhahahahhahaha lidka - Ty to niby smutna jestes , a dzisiaj sie smialas Sama widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ...a ja akwarium pod telewizorem Pierwszy raz słyszę, żeby kot hodował ryby. No, ale jeżeli kozy zbierają porzeczki a kaczki rządzą... Ale się narobiło! Już od dawna świat zmierza w przeciwnym kierunku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ...a ja akwarium pod telewizorem Pierwszy raz słyszę, żeby kot hodował ryby. No, ale jeżeli kozy zbierają porzeczki a kaczki rządzą... Ale się narobiło! Już od dawna świat zmierza w przeciwnym kierunku ... no przecież Jopkowa mówiła, zeby swiat zatrzymać, może zdążymy wysiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts