nie_zapominajka 15.04.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Też nie popieram odzywek, choć co ja mogę o tym wiedzieć, jako kobieta? Ano mój brat chodził na siłownie i z korzystał z różnego rodzaju wspomagaczy. Może nie były to typowe odżywki, ale białko jadł, a do tego jeszcze specjalne posiłki. Trochę przesadzał i teraz już nie trenuje, bo mu zdrowie szwankuje. Do tego potrzeba podejść z głową. Ćwiczenia i prawidłowe odżywianie powinno wystarczyć. Niektórzy o tym zapominają, albo olewają, a przecież powinno się o tym pamiętać: http://eu-eu.eu/co-jesc-chodzac-na-silownie/. Może przez to wyrabianie masy mięśniowej idzie wolniej, ale po co się faszerować nie wiadomo czym? W końcu ćwiczenia na siłowni mają dawać pozytywny efekt, a nie niszczyć nasze, albo wasze Panowie, zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 15.04.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Też nie popieram odzywek, choć co ja mogę o tym wiedzieć, jako kobieta? Ano mój brat chodził na siłownie i z korzystał z różnego rodzaju wspomagaczy. Może nie były to typowe odżywki, ale białko jadł, a do tego jeszcze specjalne posiłki. Trochę przesadzał i teraz już nie trenuje, bo mu zdrowie szwankuje. Do tego potrzeba podejść z głową. Ćwiczenia i prawidłowe odżywianie powinno wystarczyć. Niektórzy o tym zapominają, albo olewają, a przecież powinno się o tym pamiętać: http://eu-eu.eu/co-jesc-chodzac-na-silownie/. Może przez to wyrabianie masy mięśniowej idzie wolniej, ale po co się faszerować nie wiadomo czym? W końcu ćwiczenia na siłowni mają dawać pozytywny efekt, a nie niszczyć nasze, albo wasze Panowie, zdrowie. Dobre... Białko jadł i od białka mu zdrowie szwankuje... to teraz pewnie kotleta z piersi już nie zje, a sera białego też broń BOŻE - przecież tam też jest białko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel_26 11.08.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam, Odzywki sluza do uzupelnienia brakow w diecie . Sam stosuje bialko poniewaz nie mam ani ochoty ani checi jesc tylko jajek,piersi z kurczaka , ryb jako zrodla bialka. Bedac na masie majac diete w ktorej dziennie musialem zjadac 3000-3500 kcal nie bylem w stanie wszystkiego podbrac z diety wiec wtedy odzywki bialkowo-weglodowanowe oraz bialkowe byly dla mnie idealnym rozwiazaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 20.04.2017 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Rownież jestem zdania, że suplementy nie są niczym złym..... Jednak powinniśmy stawiać głównie na: odpowiednie ćwiczeniaoraz zdrowe odżywianie Jesli jeszcze nie ćwiczyliśmy na siłowni to warto jest na pierwsze ćwiczenia zapisać się z trenerem. Pokaże nam jakie ćwiczenia wykonywać aby uzyskać najlepsze efekty.http://fitwatch.pl/category/trening/ Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez crle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czesie 25.04.2017 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Suplementy.. no sama nazwa mówi że mają uzupełniać dietę Bez konkretnej diety i odpowiednich treningów nie da się osiągnąć efektu. Tak samo zastąpienie diety suplami nic nie da Warto je dorzucić ale nie są konieczne. Na pewno przyśpieszą osiągnięcie efektów. Ale bez zbilansowanej, dopasowanej do nas diety nie wiele da się zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 26.04.2017 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 ja jestem przeciwniczką odżywek, jakoś źle mi się kojarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandea 12.05.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Mój chłopak stosuje odżywkę, jednak nie pierwszą lepszą tylko szukaliśmy takiej , w której nie ma różnych dzwinych składników i dużej ilości cukru pod różnymi nazwami. Takie coś jest ok, tylko też nie w nadmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 12.05.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Odzywke do wlosow? Ale macie pojecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.06.2017 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Te odżywki to niestety jeden wielki syf. A już najgorsze są te smakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts