Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wspaniałe uwieńczenie ścian - malarstwo Eva

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... ale kilka osób wypowiedziało się

na ten temat pozytywnie bądz nie, więc chyba ta twórczość nie jest taka zupełnie obojetna

Moim zdaniem nadinterpretujesz w sposob korzystny dla p.Ewy wypowiedzi forumowiczow na temat jej tworczosci .

nie sądzę że to jest nadinterpretacja raczej podumowanie tego co przeczytałam

osoby piszą że twórczość sie podoba lub nie wobec tego nie jest obojetna jak sadze, bo jednak jakies reakcje wywoluje

raczej na kazda sprawe mamy jakies zdanie i trudno jest byc wobec czegos obojetnym

(....)

osoby piszą że twórczość sie podoba lub nie wobec tego nie jest obojetna jak sadze, bo jednak jakies reakcje wywoluje

raczej na kazda sprawe mamy jakies zdanie i trudno jest byc wobec czegos obojetnym

Very enigmatyczny post . Trudno z niego wnioskowac , czy jestes tworczosci pani Ewy przychylna , czy wrecz przeciwnie . Rownie dobrze mozna wypowiedziec sie na temat papierka rzuconego na trawnik . Jedni zauwaza w nim piekno artystycznego nieladu , a innych wku...wi balagan . Poruszy jednak wielu i przejsc kolo niego obojetnie , sie nie da .

• 2 weeks później...
(....)

Very enigmatyczny post . Trudno z niego wnioskowac , czy jestes tworczosci pani Ewy przychylna , czy wrecz przeciwnie . Rownie dobrze mozna wypowiedziec sie na temat papierka rzuconego na trawnik . Jedni zauwaza w nim piekno artystycznego nieladu , a innych wku...wi balagan . Poruszy jednak wielu i przejsc kolo niego obojetnie , sie nie da .

Jestem przychylna tej bardziej radosnej twórczości,

mroczne rzeczy raczej mnie nie bawią

własnie o to mi chodzi że jednym się spodoba ta twórczość a innym nie

ale trudno przejść obojętnie

jednak jedna z forumowiczek ma obojętny stosunek

i to jest dla mnie nie zrozumiale

(....)

Luc jak zawsze, trafnie sie wypowiada. :wink: Jest w tym duzo prawdy. :p

Na sporej czesci obrazow p.Ewy uwidocznione sa rozneglizowanie panie .

Alex . Prosze o komentarz .

Bardzo chetnie bym skomentowala, jesli bym wiedziala co lezy u podstaw

jednakże mnie również jakiś czas temu to zaciekawilo, dlaczego kobiety

wkrótce wybieram się po odbiór swojego Anioła i nie omieszkam się zapytać samej autorki, z czego to wynika

pozdrawiam

Na sporej czesci obrazow p.Ewy uwidocznione sa rozneglizowanie panie .

Alex . Prosze o komentarz .

Luc

obraz odebrany jest fajny w realu lepszy niż przez necik :lol: :lol:

autorka jest normalną osobą, także jakieś wątpliwości co do ewentualnej orientacji są nie na miejscu,

a dlaczego taka tematyka to już niech pozostanie tajemnicą artystki

cieszę się, że ktoś miał odwagę nie krytykować :) :), bo chyba jakaś narodowa przypadłość

Dlaczego sadzisz , ze krytyka wynikla z narodowej przypadlosci?

Moze to sie po prostu wiekszosci nie podoba?

autorka jest normalną osobą,

a co to znaczy?

Skad masz pewnosc?

A moze to jednak Ty jestes autorka? :D

cieszę się, że ktoś miał odwagę nie krytykować :) :), bo chyba jakaś narodowa przypadłość

Dlaczego sadzisz , ze krytyka wynikla z narodowej przypadlosci?

Moze to sie po prostu wiekszosci nie podoba?

autorka jest normalną osobą,

a co to znaczy?

Skad masz pewnosc?

A moze to jednak Ty jestes autorka? :D

Przypadłość - bo łatwiej nam krytykować, jesteśmy w tym odważni

Ja i malarka - to jak ogień i woda

Witam wszystkich, dzięki za mile i te mniej mile slowa na temat mojego malarstwa.

Tworzyc trzeba tak jak kochac- najpiekniej jak sie potrafi-całym sercem... kazdy moj obraz ten z dziecinstwa, oraz obrazy z kazdego dnia mojego zycia maja kawaleczek mojego serducha... sa tam tez moje troski i marzenia, radosci oraz tragedie zycia codziennego. Podziwiam Was za odwagę wyrazania opini na temat obrazow... ja osobiscie czynic tego nie umiem (kazdy obraz skrywa dla mnie tajemnice malarza, aby o nim mowic musze stac przy plotnie widziec fakture, kolorystyke a nawet czuc zapach wejsc w dusze dziela, uchwycic swiatlo ) ...tym bardziej chyle czola. Pozdrawiam Ewa