Luc Skywalker 18.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ... ale kilka osób wypowiedziało się na ten temat pozytywnie bądz nie, więc chyba ta twórczość nie jest taka zupełnie obojetna Moim zdaniem nadinterpretujesz w sposob korzystny dla p.Ewy wypowiedzi forumowiczow na temat jej tworczosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.09.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 ... ale kilka osób wypowiedziało się na ten temat pozytywnie bądz nie, więc chyba ta twórczość nie jest taka zupełnie obojetna Moim zdaniem nadinterpretujesz w sposob korzystny dla p.Ewy wypowiedzi forumowiczow na temat jej tworczosci . nie sądzę że to jest nadinterpretacja raczej podumowanie tego co przeczytałam osoby piszą że twórczość sie podoba lub nie wobec tego nie jest obojetna jak sadze, bo jednak jakies reakcje wywoluje raczej na kazda sprawe mamy jakies zdanie i trudno jest byc wobec czegos obojetnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Chodzi o to, ze jak ktos pyta o cene to nie znaczy, ze mu sie obraz podoba. Czasem wrecz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 (....) osoby piszą że twórczość sie podoba lub nie wobec tego nie jest obojetna jak sadze, bo jednak jakies reakcje wywoluje raczej na kazda sprawe mamy jakies zdanie i trudno jest byc wobec czegos obojetnym Very enigmatyczny post . Trudno z niego wnioskowac , czy jestes tworczosci pani Ewy przychylna , czy wrecz przeciwnie . Rownie dobrze mozna wypowiedziec sie na temat papierka rzuconego na trawnik . Jedni zauwaza w nim piekno artystycznego nieladu , a innych wku...wi balagan . Poruszy jednak wielu i przejsc kolo niego obojetnie , sie nie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.10.2006 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 (....) osoby piszą że twórczość sie podoba lub nie wobec tego nie jest obojetna jak sadze, bo jednak jakies reakcje wywoluje raczej na kazda sprawe mamy jakies zdanie i trudno jest byc wobec czegos obojetnym Very enigmatyczny post . Trudno z niego wnioskowac , czy jestes tworczosci pani Ewy przychylna , czy wrecz przeciwnie . Rownie dobrze mozna wypowiedziec sie na temat papierka rzuconego na trawnik . Jedni zauwaza w nim piekno artystycznego nieladu , a innych wku...wi balagan . Poruszy jednak wielu i przejsc kolo niego obojetnie , sie nie da . Jestem przychylna tej bardziej radosnej twórczości, mroczne rzeczy raczej mnie nie bawią własnie o to mi chodzi że jednym się spodoba ta twórczość a innym nie ale trudno przejść obojętnie jednak jedna z forumowiczek ma obojętny stosunek i to jest dla mnie nie zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.10.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 są nowe obrazy na stronce - zapraszam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.10.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Na sporej czesci obrazow p.Ewy uwidocznione sa rozneglizowanie panie . Alex . Prosze o komentarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 (....) osoby piszą że twórczość sie podoba lub nie wobec tego nie jest obojetna jak sadze, bo jednak jakies reakcje wywoluje raczej na kazda sprawe mamy jakies zdanie i trudno jest byc wobec czegos obojetnym Very enigmatyczny post . Trudno z niego wnioskowac , czy jestes tworczosci pani Ewy przychylna , czy wrecz przeciwnie . Rownie dobrze mozna wypowiedziec sie na temat papierka rzuconego na trawnik . Jedni zauwaza w nim piekno artystycznego nieladu , a innych wku...wi balagan . Poruszy jednak wielu i przejsc kolo niego obojetnie , sie nie da . Luc jak zawsze, trafnie sie wypowiada. Jest w tym duzo prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.10.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.10.2006 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Na sporej czesci obrazow p.Ewy uwidocznione sa rozneglizowanie panie . Alex . Prosze o komentarz . Bardzo chetnie bym skomentowala, jesli bym wiedziala co lezy u podstaw jednakże mnie również jakiś czas temu to zaciekawilo, dlaczego kobiety wkrótce wybieram się po odbiór swojego Anioła i nie omieszkam się zapytać samej autorki, z czego to wynika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Na sporej czesci obrazow p.Ewy uwidocznione sa rozneglizowanie panie . Alex . Prosze o komentarz . Taka sobie sypialniana chałturka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jak będzie wystawa prac w Zachęcie lub innej galeri w wa-wie chętnie popatrzę z zbliska. Baardzo fajne . mnie się podoba . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.10.2006 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Jak będzie wystawa prac w Zachęcie lub innej galeri w wa-wie chętnie popatrzę z zbliska. Baardzo fajne . mnie się podoba . Pozdr. cieszę się, że ktoś miał odwagę nie krytykować :), bo chyba jakaś narodowa przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.10.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Na sporej czesci obrazow p.Ewy uwidocznione sa rozneglizowanie panie . Alex . Prosze o komentarz . Luc obraz odebrany jest fajny w realu lepszy niż przez necik autorka jest normalną osobą, także jakieś wątpliwości co do ewentualnej orientacji są nie na miejscu, a dlaczego taka tematyka to już niech pozostanie tajemnicą artystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 cieszę się, że ktoś miał odwagę nie krytykować :), bo chyba jakaś narodowa przypadłość Dlaczego sadzisz , ze krytyka wynikla z narodowej przypadlosci? Moze to sie po prostu wiekszosci nie podoba? autorka jest normalną osobą, a co to znaczy? Skad masz pewnosc? A moze to jednak Ty jestes autorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.10.2006 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 cieszę się, że ktoś miał odwagę nie krytykować :), bo chyba jakaś narodowa przypadłość Dlaczego sadzisz , ze krytyka wynikla z narodowej przypadlosci? Moze to sie po prostu wiekszosci nie podoba? autorka jest normalną osobą, a co to znaczy? Skad masz pewnosc? A moze to jednak Ty jestes autorka? Przypadłość - bo łatwiej nam krytykować, jesteśmy w tym odważni Ja i malarka - to jak ogień i woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 24.10.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 24.10.2006 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona-ewa 24.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam wszystkich, dzięki za mile i te mniej mile slowa na temat mojego malarstwa.Tworzyc trzeba tak jak kochac- najpiekniej jak sie potrafi-całym sercem... kazdy moj obraz ten z dziecinstwa, oraz obrazy z kazdego dnia mojego zycia maja kawaleczek mojego serducha... sa tam tez moje troski i marzenia, radosci oraz tragedie zycia codziennego. Podziwiam Was za odwagę wyrazania opini na temat obrazow... ja osobiscie czynic tego nie umiem (kazdy obraz skrywa dla mnie tajemnice malarza, aby o nim mowic musze stac przy plotnie widziec fakture, kolorystyke a nawet czuc zapach wejsc w dusze dziela, uchwycic swiatlo ) ...tym bardziej chyle czola. Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.10.2006 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Widzę że trudno jest się wypowiadać na temat twórczości tej artystki.Za to odwiedziła nas sama artysktka. Teraz jak sądzę sama może rozwiać Wasze wątpliwości lub też odpowiedzieć na Wasze pytania. Pozdrawiam i zachęcam do rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts