Redakcja 03.04.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 http://www.murator.com.pl/domy_forum/dom3.jpg OTO MÓJ DOMEK. Budowę rozpoczeliśmy pod koniec sierpnia. To jest stan wybudowany do końca roku.Projekt Muratora d44- z gankiem, po małych przeróbkach. Tu widok od strony ogródka. ściany porotherm, dachówka betonowa-ciemny brąz.Te duże okna to częśc salonu.Pragne zwrócic uwagę na piękny rustykalny płotek!Domek buduje się na zachodzie Wrocławia. Własnie szykujemy się do dalszego ciagu po przerwie zimowejKasia Dom Kasi po roku:http://www.murator.com.pl/domy_forum/dom_kasi_po_roku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 ładny domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 03.04.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 No nie, ten płot jest najlepszy Sympatyczny domek, sczęśliwego dokończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 04.04.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 I ten płotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 13.04.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 fakt ładny ten płotek ale i dom niczego sobie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 14.04.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 dziękuję . Najpiekniejsze jest to,że mimo maleńkości w środku jest naprawdę duzo miejsca.Właśnie robia ganek z drugiej strony i tworzą się okienka brazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.05.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Uroczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusjoan 12.06.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Mam taki sam tylko 44L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 13.06.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Bedziemy mieli bardzo podobny - prosta bryła i prosta konstrukcja dachu. Zazdroszę Wam chciałabym juz być na takim etapie u mnie narazie tylko fundamenty - ale może się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.07.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Gratulacje, bardzo ladny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katowiczanin 12.07.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 podoba mi sie. Prosta i napewno stosunkowao tania konstrukcja caBego domu. mam nadzieje |e nie zapomnieliscie o kominie! jak tylko zostanie porzadnie wykonczony bedzie wygladal bardzo przytulnie powodzenia w szybkim finishu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 25.07.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A mnie się znowu nie za bardzo podoba ale i tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 26.07.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Bardzo fajny domek. Może więcej zdjęć w tym jakieś wnętrza. I takie domki to ja mogę oglądać a nie jakieś brzydkie cuda... /wieżyczki, tympanoniki, kazde okno inne:kwadrat, trójkąt, koło... tragedia/, cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 19.08.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ja też kcem taki wybudowac, ale bardzo chciałabym też obejrzec ..jakby można było;))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 30.08.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 dziękuję za dobre słowo. Kominy są już wyciągnięte z ciemnego klinkieru, okna plastik, ale z zewnątrz ciemnodrewniane okleinki.Instalacje są.Właśnie robią tynki wewnętrzne gipsowe nakładane maszynowo.Od przodu na okna u górze robią się kute barierki z motywem drzewa, prześlę zdjęcia wkrótce.Na zewnątrz będzie trochę wstawek z ciemnego klinkieru. pomóżcie dobrać mi jakiś kolor elewacji!!! Myślę o piaskowym ,lub delikatnym zielonym groszku. Ten projekt wybraliśmy z założenia, że DOMU MARZEŃ nie wybudujemy, a materiały wykończeniowe sa teraz tak ładne,że kompozycja powinna być prosta, ale ładna i przyjemna. Generalnie trzymamy się zasady,ze to co się da powinno byc naturalne: dachówki, drewno, klinkier, żadnych paneli, plastików ( poza oknami ze względów kaskowych).W sumie do tej pory,czyli to co widzicie plus okna, instalacje CO plus ogrzewanie podłogowe, kanalizacja, prąd, wylewki, bez działki mieści się w ok 140 000 .Budowa trwa dokładnie rok!!!i to z 3 miesięczną przerwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 31.08.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Bardzo prosze o fotki, wielkimi krokami szykuję się do budowy tego domku...tylko, ze najprawdopodobniej ze względu na wąską działkę, bede musiała zmienić położenie tarasu.... W środeczku też chce wc przenieść do zwiększonego pom gosp i zrobić wc z natryskiem a potem suwane drzwi do pom gosp. To wszystko narazie w głowie:) Czekam na śliczne zdjęcia .... poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.12.2003 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Pewnie,ze domek piękny. Prościutki, czysta forma , brak tylko zdjęć i aktualnośći. Eh samemu tak już mieszkać. Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xpres 14.12.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Calkiem inny niz nasz ale rownie piekny domecek Grzegorz i Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 01.02.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Ten projekt wybraliśmy z założenia, że DOMU MARZEŃ nie wybudujemy, a materiały wykończeniowe sa teraz tak ładne,że kompozycja powinna być prosta, ale ładna i przyjemna. Generalnie trzymamy się zasady,ze to co się da powinno byc naturalne: dachówki, drewno, klinkier, żadnych paneli, plastików ( poza oknami ze względów kaskowych).W sumie do tej pory,czyli to co widzicie plus okna, instalacje CO plus ogrzewanie podłogowe, kanalizacja, prąd, wylewki, bez działki mieści się w ok 140 000 Kasiu, pierwsza część tej wypowiedzi - to jak bym siebie słyszała. My jesteśmy już prawie zdecydowani na podobny projekt. A ten Twój domek też odpowiada naszym założeniom. Czy mogę liczyć na jakiś link do tego projektu? Jak wyglądają rzuty parteru i poddasza? Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boriena 02.02.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Piękny domek, widziałam projekty podobnych - ale chetnie pooglądałabym dalsze etapy budowy. Prosimy o zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts