aik 06.02.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Domek na 6+. Tez zastanawiamy sie nad tym projektem. Ta kwota 140 to z nakladem pracy wlasnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 21.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 to kwota bez naszej pracy. postaram się wkrótce o zdjęcia. Jestesmy teraz na etapie wykończenia- troche domu, troche siebie Mamy drzwi wewnetrzne- kolor kalvados- pełne plus 1 na dole z 3 matowymi szybkami, teraz gruntowanie przed polozeniem płytek. Mam juz wszystkie kupione. Lazienka góra- prostota -żadnego przeginania -Płytki Yunnan - matowe bez - czekolada plus ładna armaturka - z Kola- umywalka wolnostojąca z drewnianym stelażem, Mala lazienka - kontrast czerni, chromu, -will see! Acha mam wewnętzrne parapety- dechy pomalowane na ciemno Duluxem- w kolorze drzwi- cool, a jak piękne sa pokoiki na gorze- Jak zrobia kafeli- przesylam cd zdjęc. Kominka szukam prostego wkładu , ale boję się supermarketu - pomozcie - Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 08.05.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Przecieszm ten dom u samej góry strny jets beznadziejny stodoła jak sie to może pdobac a ze tani to napewno bo stajnia tesz nie najdroższa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 08.05.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Przecieszm ten dom u samej góry strny jets beznadziejny stodoła jak sie to może pdobac a ze tani to napewno bo stajnia tesz nie najdroższa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.05.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Kolego Kamrejare,Beznadziejny to jesteś Ty!A Twoja ortografia też nie lepsza.A tak wogóle to co chciałeś powiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 10.05.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 kamrejare Przecieszm ten dom u samej góry strny jets beznadziejny stodoła jak sie to może pdobac a ze tani to napewno bo stajnia tesz nie najdroższa. Twoja opinia jest po prostu wielkim nietaktem. Czasami lepiej ich nie wyrażać. Dla mnie każdy kto buduje dom wie na co go stać i dostosuje jego wygląd, wiekość do swoich możliwości finansowych. A i tak każdy dom jest ładny, bo w nim będzie tętnić życie rodziny. I to jest istotą piękna, a nie Twoje bezsensowne porównania Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 10.05.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Przecieszm ten dom u samej góry strny jets beznadziejny stodoła jak sie to może pdobac a ze tani to napewno bo stajnia tesz nie najdroższa. Pozdrawiam Wiesz co takie bezsensowne wypowiedzi to sobie wsadź tam gdzie światło nie dochodzi. A skoro wiesz, że stajnia nienajdroższa to rozumiem, że znasz to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Koleżko Kamrejare czy coś w ten deseń-a jakież to ty masz pałace skoro to dla ciebie "stodoła". A zresztą w ogóle nie dam się sprowokować i już nic nie powiem na temat takiego zachowania się na Forum. Kasia b.milutki ten twój domak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.05.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 kamrejare - doprawdy ... żałosne...... Kasiu - pozdrawiam i życzę powodzenia w realizacji Twoich zamierzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 12.05.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam moe trohe za ostry komentarz dałem.Ale twuj domek jest bardzo ładny o jednek jednospadowy dach nie wyglada tak ładnie jak wielospadowy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.05.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 kamrejare czekamy na twoje zdjęcia z budowy, napewno będziesz miał dom od razu taki piekny, otynkowany, kolorowy jak na tym małym obrazeczku pod nickiem, nawet...w stanie surowym, uważaj jednak żebyś na poziomie li tylko tego obrazeczka nie skończył swoich marzeń o domu zazdrośc jest jednak strasznie niszczacym uczuciem jak widać piękny, proporcjonalny domek, tez czekam na następne zdjęcia, bo mam równie prosty projekt -w galerii "Tina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.05.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 PS. Ciekawe karejare ze na twojej stronce pod ikoną domku otwiera się ...hodowla psów obronnych rasy bull. może odzwierciedla to charakter właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 15.05.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Małe jest piękne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Kasiu podpisuję się rękami i nogami pod tym co piszesz! Prosty domeczek wykończony szlachetnymi materiałami zawsze, ale to zawsze będzie ładny Bardzo podobają mi się okna balkonowe- dużo lepiej niż wystająca płyta balkonu, śliczna balustrada. Czekam na zdjęcia wnętrz- jeśli zrealizujesz swoje plany będzie bardzo ładny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanusia 28.07.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 KASIU domek milutki Tez podobaja mi sie domki o prostej formie bez zadnych zbednych udziwnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 29.07.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 musze sie pochwalic,że zdjecie bedzie w najblizszym muratorze-dodatku z projektami jako przykladowa realizacja projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Jejku, jakie ten człowiek, który tak ostro krytykuje ten śliczny domek błędy robi. Nie mogę na to patrzeć...'twuj' skandal!! tak na marginesie na pewno to oddzielnie.. P.S Sonika 'w ogóle' a nie 'wogóle' pzdr. Sliczny domek...jednak mnie na forum urzekł domek soniki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł76 18.07.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A mi sie nawet podoba ten domek , moze pochwalicie zdjeciami z wnetrza domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Najlepsze jest to ze - pomijajac ewidentnie chamska wypowiedz - ten domek jest naprawde bardzo ładny Taki ... prosty , klarowny bez udziwnien i ...sympatyczny, po prostu Od ostatniego wpisu Kasi minie niedlugo 2 lata - moze jakies aktualne zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 27.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kasiu co zobiecanymi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts