Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Kasi

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to kwota bez naszej pracy.

postaram się wkrótce o zdjęcia.

Jestesmy teraz na etapie wykończenia- troche domu, troche siebie :D

Mamy drzwi wewnetrzne- kolor kalvados- pełne plus 1 na dole z 3 matowymi szybkami, teraz gruntowanie przed polozeniem płytek. Mam juz wszystkie kupione.

Lazienka góra- prostota -żadnego przeginania -Płytki Yunnan - matowe bez - czekolada plus ładna armaturka - z Kola- umywalka wolnostojąca z drewnianym stelażem,

Mala lazienka - kontrast czerni, chromu, -will see!

Acha mam wewnętzrne parapety- dechy pomalowane na ciemno Duluxem- w kolorze drzwi- cool, a jak piękne sa pokoiki na gorze-

Jak zrobia kafeli- przesylam cd zdjęc. Kominka szukam prostego wkładu , ale boję się supermarketu - pomozcie - Wrocław

• 2 months później...

kamrejare

Przecieszm ten dom u samej góry strny jets beznadziejny stodoła jak sie to może pdobac a ze tani to napewno bo stajnia tesz nie najdroższa.

Twoja opinia jest po prostu wielkim nietaktem.

Czasami lepiej ich nie wyrażać.

Dla mnie każdy kto buduje dom wie na co go stać i dostosuje jego wygląd, wiekość do swoich możliwości finansowych.

A i tak każdy dom jest ładny, bo w nim będzie tętnić życie rodziny.

I to jest istotą piękna, a nie Twoje bezsensowne porównania

Pozdrawiam

Mobby

Przecieszm ten dom u samej góry strny jets beznadziejny stodoła jak sie to może pdobac a ze tani to napewno bo stajnia tesz nie najdroższa.

Pozdrawiam :wink:

Wiesz co takie bezsensowne wypowiedzi to sobie wsadź tam gdzie światło nie dochodzi.

A skoro wiesz, że stajnia nienajdroższa to rozumiem, że znasz to z autopsji.

Koleżko Kamrejare czy coś w ten deseń-a jakież to ty masz pałace skoro to dla ciebie "stodoła". A zresztą w ogóle nie dam się sprowokować i już nic nie powiem na temat takiego zachowania się na Forum.

Kasia b.milutki ten twój domak.

kamrejare czekamy na twoje zdjęcia z budowy, napewno będziesz miał dom od razu taki piekny, otynkowany, kolorowy jak na tym małym obrazeczku pod nickiem, nawet...w stanie surowym, uważaj jednak żebyś na poziomie li tylko tego obrazeczka nie skończył swoich marzeń o domu

zazdrośc jest jednak strasznie niszczacym uczuciem jak widać :evil:

piękny, proporcjonalny domek, tez czekam na następne zdjęcia, bo mam równie prosty projekt -w galerii "Tina"

• 2 months później...
Kasiu podpisuję się rękami i nogami pod tym co piszesz! Prosty domeczek wykończony szlachetnymi materiałami zawsze, ale to zawsze będzie ładny :D Bardzo podobają mi się okna balkonowe- dużo lepiej niż wystająca płyta balkonu, śliczna balustrada. Czekam na zdjęcia wnętrz- jeśli zrealizujesz swoje plany będzie bardzo ładny. Pozdrawiam.

• 9 months później...

Jejku, jakie ten człowiek, który tak ostro krytykuje ten śliczny domek błędy robi.

Nie mogę na to patrzeć...'twuj' skandal!! tak na marginesie na pewno to oddzielnie..

P.S Sonika 'w ogóle' a nie 'wogóle'

pzdr.:)

Sliczny domek...jednak mnie na forum urzekł domek soniki;)

• 1 year później...
  • 3 months później...