kraiczek 08.09.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kupiłem dom i dopiero teraz zaczynam się zastanawiać co jest na zewnętrznych ścianach. Są one wyłożone grubą warstwą(ok4cm)czegoś co wygląda i pachnie jak piasek, jest to pomalowane farbą ale kawałek odpadł i jest to bardzo sypkie jak się potrze, kolor oczywiście piasku. CO TO JEST? Chce ocieplić dom i nie wiem czy na to dawać styropian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kupiłem dom i dopiero teraz zaczynam się zastanawiać co jest na zewnętrznych ścianach. Są one wyłożone grubą warstwą(ok4cm)czegoś co wygląda i pachnie jak piasek, jest to pomalowane farbą ale kawałek odpadł i jest to bardzo sypkie jak się potrze, kolor oczywiście piasku. CO TO JEST? Chce ocieplić dom i nie wiem czy na to dawać styropian... Do skucia/usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts