modulor 08.09.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czy jest możliwe żeby numerologiczny aspekt daty urodzin miał wpły (aż taki!!) na cechy charakteru? zwróciła mi na to uwagę osoba, która się nie myli (numerologia to jej pasja) ... i nie może mi to dać spokoju ... tzn. sprawia mi kłopot pogodzenie się z tym faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 09.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Nie, to nie jest możliwe, podobnie jak nie jest możliwe aby osoba się nie myliła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 09.09.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Nie, to nie jest możliwe, podobnie jak nie jest możliwe aby osoba się nie myliła . a jednak się nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 12.09.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Pewnie wiele osób mnie wyśmieje, ale można NAPRAWDĘ wiele się dowiedzieć na podstawie daty urodzenia. Dobry numerolog potrafi wiele powiedzieć o charakterze, szczęściu do np. pieniędzy, pracy i wiele, wiele innych... np. czy dany okres jest dobry, powiedzmy na inwestycje typu budowa... Sama miałam do tego nijaki stosunek do czasu aż jedna kobitka na podstawie dat urodzeń powiedziała mi tyle rzeczy o członkach rodziny że szok... jakby ich dobrze znała osobiście. Oprócz cech charakteru można się dowiedzieć np. o pracy jaką powinno się wykonywać. Np. podałam datę urodzenia męża. Babka po 2 sekundach od razu wypala: urodzony nauczyciel albo ewentualnie lekarz. Wskazana praca "w drodze" - z przemieszczaniem się. A mój mąż zajmuje się właśnie nauką języków obcych w różnych firmach i ciągle jest w drodze. A żeby było ciekawiej w liceum myślał właśnie o studiach medycznych. Jeżeli chodzi o ludzi dorosłych to od razu okazuje się czy to prawda czy nie, gorzej z dziećmi - jeżeli taki numerolog mówi, że dzieciak będzie taki, a taki. Spytałam się teoretycznie czy istnieje możliwość błędu - okazuje się że tak, np. jeżeli nadamy dziecku imię które zachwieje równowagę, energię czy coś tam innego, wtedy nie wszystkie rzeczy muszą się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Znam osobę, która zmieniła nazwisko (na panieńskie) na sugestię numerologa. Nie zauważyłam zmian. Sądząc po zachowaniu ona też nie. No i dała sobie spokój z numerologią Za to w astrologię wierzę, bo mam dobre horoskopy. Czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A czy to oznacza, że osoby urodzone tego samego dnia, miesiąca i roku są prawie takie same ???Co z bliźniakami? Czasami dzieci urodzone niemal w jednej minucie sa zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 czy jest możliwe żeby numerologiczny aspekt daty urodzin miał wpły (aż taki!!) na cechy charakteru? zwróciła mi na to uwagę osoba, która się nie myli (numerologia to jej pasja) ... i nie może mi to dać spokoju ... tzn. sprawia mi kłopot pogodzenie się z tym faktem to jest mozliwe A imie jakie sie nosi ma wplyw na to jak nam sie wiedzie w zyciu, jaka prace mamy itp. Np. Marie to zazwyczaj ksiegowe imie maria przykuwa do biurka. Ale wystarczy dobrac sobie inne imie ( nie bez znaczenia jakie) aby odwrocic los przykucia do biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.09.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 czy jest możliwe żeby numerologiczny aspekt daty urodzin miał wpły (aż taki!!) na cechy charakteru? zwróciła mi na to uwagę osoba, która się nie myli (numerologia to jej pasja) ... i nie może mi to dać spokoju ... tzn. sprawia mi kłopot pogodzenie się z tym faktem to jest mozliwe A imie jakie sie nosi ma wplyw na to jak nam sie wiedzie w zyciu, jaka prace mamy itp. Np. Marie to zazwyczaj ksiegowe imie maria przykuwa do biurka. Ale wystarczy dobrac sobie inne imie ( nie bez znaczenia jakie) aby odwrocic los przykucia do biurka A wszystkie Kuby są niedobre, nieposłuszne, niegrzeczne, rozrabiające i wszędobylskie (z doświadczenia rodzinnego i przedszkolnego wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.09.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pewnie wiele osób mnie wyśmieje, ale można NAPRAWDĘ wiele się dowiedzieć na podstawie daty urodzenia. Dobry numerolog potrafi wiele powiedzieć o charakterze, szczęściu do np. pieniędzy, pracy i wiele, wiele innych... np. czy dany okres jest dobry, powiedzmy na inwestycje typu budowa... Sama miałam do tego nijaki stosunek do czasu aż jedna kobitka na podstawie dat urodzeń powiedziała mi tyle rzeczy o członkach rodziny że szok... jakby ich dobrze znała osobiście. Oprócz cech charakteru można się dowiedzieć np. o pracy jaką powinno się wykonywać. Np. podałam datę urodzenia męża. Babka po 2 sekundach od razu wypala: urodzony nauczyciel albo ewentualnie lekarz. Wskazana praca "w drodze" - z przemieszczaniem się. A mój mąż zajmuje się właśnie nauką języków obcych w różnych firmach i ciągle jest w drodze. A żeby było ciekawiej w liceum myślał właśnie o studiach medycznych. Jeżeli chodzi o ludzi dorosłych to od razu okazuje się czy to prawda czy nie, gorzej z dziećmi - jeżeli taki numerolog mówi, że dzieciak będzie taki, a taki. Spytałam się teoretycznie czy istnieje możliwość błędu - okazuje się że tak, np. jeżeli nadamy dziecku imię które zachwieje równowagę, energię czy coś tam innego, wtedy nie wszystkie rzeczy muszą się sprawdzić. a jeżeli chodzi o SEX.. to czego się można dowiedzieć? numerolog pasjonat to chyba wszytskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.09.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 czy jest możliwe żeby numerologiczny aspekt daty urodzin miał wpły (aż taki!!) na cechy charakteru? zwróciła mi na to uwagę osoba, która się nie myli (numerologia to jej pasja) ... i nie może mi to dać spokoju ... tzn. sprawia mi kłopot pogodzenie się z tym faktem to jest mozliwe A imie jakie sie nosi ma wplyw na to jak nam sie wiedzie w zyciu, jaka prace mamy itp. Np. Marie to zazwyczaj ksiegowe imie maria przykuwa do biurka. Ale wystarczy dobrac sobie inne imie ( nie bez znaczenia jakie) aby odwrocic los przykucia do biurka A wszystkie Kuby są niedobre, nieposłuszne, niegrzeczne, rozrabiające i wszędobylskie (z doświadczenia rodzinnego i przedszkolnego wiem) uuuu... no to trzeba uważać, żeby z takim imieniem przy jakiejś mega niegrzeczniuszkowatej dacie nie wysokoczyć... ale COŚ TAKIEGO to się chyba nie zdarza ................ PĘKNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 13.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A ja mam Kubusia słodkiego,kochanego i niezgadzam się na razie z powyższą opinią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 13.09.2006 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 czy jest możliwe żeby numerologiczny aspekt daty urodzin miał wpły (aż taki!!) na cechy charakteru? zwróciła mi na to uwagę osoba, która się nie myli (numerologia to jej pasja) ... i nie może mi to dać spokoju ... tzn. sprawia mi kłopot pogodzenie się z tym faktem to jest mozliwe A imie jakie sie nosi ma wplyw na to jak nam sie wiedzie w zyciu, jaka prace mamy itp. Np. Marie to zazwyczaj ksiegowe imie maria przykuwa do biurka. Ale wystarczy dobrac sobie inne imie ( nie bez znaczenia jakie) aby odwrocic los przykucia do biurka A wszystkie Kuby są niedobre, nieposłuszne, niegrzeczne, rozrabiające i wszędobylskie (z doświadczenia rodzinnego i przedszkolnego wiem) uuuu... no to trzeba uważać, żeby z takim imieniem przy jakiejś mega niegrzeczniuszkowatej dacie nie wysokoczyć... ale COŚ TAKIEGO to się chyba nie zdarza ................ PĘKNĘ hmm.... jedyne co mnie pociesza to możliwość zmiany imienia ... może na jakieś bardziej niegrzeczne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja mam kolegę Kubę i faktycznie jest taki jak koleżanka zauważyła .........a może to kolega .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.09.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A ja mam Kubusia słodkiego,kochanego i niezgadzam się na razie z powyższą opinią! Poczekaj,poczekaj. Ja znam trzech Jakubow i wszyscy sa tacy jak sugeruje premiumpremium.Cos w tym musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 14.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam nadzieję ,że nie doczekam tej zmiany czy przemiany. Ja natomiast wiem od znajomych ,że wszystkie chłopczyska o imieniu Kacper to "diabły wcielone"-tak mnie przestrzegała przed tym imieniem moja koleżanka.Nikt mi nic nie wspominał natomiast o Kubusiach,chociaż położna w szpitalu żaliła się ,że ma niegrzecznego Kubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 15.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 czy jest możliwe żeby numerologiczny aspekt daty urodzin miał wpły (aż taki!!) na cechy charakteru? zwróciła mi na to uwagę osoba, która się nie myli (numerologia to jej pasja) ... i nie może mi to dać spokoju ... tzn. sprawia mi kłopot pogodzenie się z tym faktem to jest mozliwe A imie jakie sie nosi ma wplyw na to jak nam sie wiedzie w zyciu, jaka prace mamy itp. Np. Marie to zazwyczaj ksiegowe imie maria przykuwa do biurka. Ale wystarczy dobrac sobie inne imie ( nie bez znaczenia jakie) aby odwrocic los przykucia do biurka A wszystkie Kuby są niedobre, nieposłuszne, niegrzeczne, rozrabiające i wszędobylskie (z doświadczenia rodzinnego i przedszkolnego wiem) uuuu... no to trzeba uważać, żeby z takim imieniem przy jakiejś mega niegrzeczniuszkowatej dacie nie wysokoczyć... ale COŚ TAKIEGO to się chyba nie zdarza ................ PĘKNĘ hmm.... jedyne co mnie pociesza to możliwość zmiany imienia ... może na jakieś bardziej niegrzeczne ???? raczej zmień tą datę na jakąś przyzwoitszą... czyli jakąkolwiek z mojego profilu na innym forum: "Jeżeli Twoja data urodzenia uległa zmianie, skontaktuj się z Administratorem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 aa ja sie nie zgodze znam kogos o takim imieniu i on zna 3 jezyki ja tylko dwa on skonczyl studja i jest dyrektorem wielkiej firmy z japoni a pracije w zjednoczobnych emiratah arabskih i zarabia jak dlamnie astronomiczne kworty a ja pracuje u niego choc oboje jestesmy pracowici i nie lubimy nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 aa ja sie nie zgodze znam kogos o takim imieniu i on zna 3 jezyki ja tylko dwa on skonczyl studja i jest dyrektorem wielkiej firmy z japoni a pracije w zjednoczobnych emiratah arabskih i zarabia jak dlamnie astronomiczne kworty a ja pracuje u niego choc oboje jestesmy pracowici i nie lubimy nudy Ale to wcale nie znaczy,ze nie jest z niego "artysta" albo "model". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts