knopferx 09.09.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Proszę o wszelkie rady w temacie drzwi zewnętrznych.Z jakiego materiału polecilibyście mi drzwi opierając się na własnych doświadczeniach-drewno klejonka,stalowe-blacha,pcv.Nie chodzi mi o drzwi super antywłamaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 09.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wybrałem drzwi na konstrukcji stalowej, na zew. blacha lakierowana proszkowo w środku pianka. Współczynnik U=0,46 co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. I do tego cena bardzo miła: za drzwi podwójne szer. 140cm każde skrzydło szklone P4 oraz witrażem, robione na zamówienie nasz indywidualny wzór, z dwoma zamkami klamką i progiem - 3 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 09.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 mam drzwi łukowe robione na zamówienie przez stolarza , sosnowe klejone, grubość 70 mm , w środku blacha i pianka , zamki antywłamaniowe, drzwi warzą ponad 100 kg , jestem z nich bardzo zadowolony , bo są dokłądnie takie jakie chciałem. wcale nie były dużo droższe od takich ze sklepu o podobnych parametrach , a w sklepie nie mają nigdzie w ofercie drzwi łukowych o wymiarach 110 x 252 cm , a takie musiałem mieć. Zamówiłem w firmie http://www.sitak.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 09.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 mam drzwi łukowe robione na zamówienie przez stolarza , sosnowe klejone, grubość 70 mm , w środku blacha i pianka , zamki antywłamaniowe, drzwi warzą ponad 100 kg , jestem z nich bardzo zadowolony , bo są dokłądnie takie jakie chciałem. wcale nie były dużo droższe od takich ze sklepu o podobnych parametrach , a w sklepie nie mają nigdzie w ofercie drzwi łukowych o wymiarach 110 x 252 cm , a takie musiałem mieć. Zamówiłem w firmie http://www.sitak.com.pl A masz może fotkę tych drzwi? Ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 09.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 KaiM mógłbyś podesłać jakąś fotkę i namiary gdzie zamawiałeś?z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 10.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 KaiM jeżeli jesteś zadowolony to podaj namiary może jakaś fotka ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 10.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Przy moim budżecie do 2 tys. najsensowniejszą opcją wydały się drzwi Gerdy WX-20 i takie zamówię. Chyba, że kotś podsunie jakąś sensowną kontrpropozycję - chciałem drzwi z okienkiem ale za te pieniądze to raczej niewykonalne - oczywiście mówimy o sensownej jakości i wyglądzie a nie o drzwiach z castoramy za 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.b 13.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mam drzwi drewniane ze stolarki Wołomin, gr 9 cm. Solidne, ciepłe i estetyczne.Cena nieco ponad 2000zł. Ale jest duży wybór kolorów i wzorów. pozdr, Magda B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts