Gość 03.04.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Chciałbym zbudować dom. NIe wiem w jakiej technologii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemyslaw 03.04.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Oczywiści, lepiej w technologii szkieletu drewnianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Oczywiscie, lepiej w technologii tradycyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Tutaj są zwolennicy praktycznie każdego dostępnego rozwiązania. Nie zawsze ci co najgłośniej krzyczą mają rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 04.04.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Ten wątek ma pewnie szansę rozwinąć się na kilkanaście stron wzajemnej "wymiany argumentów" zwolenników różnych technologii. Każdy, kto wybrał technologię dla siebie będzie uważał za ostatnich durniów tych, którzy zdecydowali się na coś innego.Nie ma chyba odpowiedzi na to pytanie - każdy sposób ma swoje wady i zalety. Ja też jeszcze mam ten dylemat (ze skłonnością do szkieletu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 04.04.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Wątek ten przewijał się niejednokrotnie na forum i dochodziło do róznych scysji a problemu nie rozwiązało.Ja przychylam się do decyzji ludzi którzy użytkują takie domy w kanadzie i usa i opinia jest raczej negatywna.Kowalem swojego losu kazdy jest sam. Przemyśleć i do roboty. Jakieś 6 lat temu sam miałem dylemat podobny i dopiero kuzyn z kanady otworzył mi oczy na problemy związane z domem szkieletowym.Dzisiaj mam murowany i chwalę boga że dał mi rozum nad decyzją budowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts