marzenatomek 09.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mam pytanko ile kosztuje 1m2 elewacji tzn położenie samej faktury??Ile za robocizne i tez razem z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 10.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam Pytanie typu : Ile kosztuje samochód .........Mercedes dużo mały fiat mało . Cena robocizny z materiałem jest uzależniona od tego jaki będzie materiał . Tynki są tanie i bardzo drogie więc nikt nie odpowie ile kosztuje robocizna z materiałem bo nie wiadomo jaki bedzie ten materiał . Mi sprawdzona ekipa zaproponowała cenę 7 zł (sama robocizna) za metr kwadratowy położenia tynku Akrylowego . pozdrawiam D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 11.09.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Daj proszę namiar na tę ekipę. Mi za położenie 1 warstwy kleju (siatka i styro już jest) oraz położenie tynku akrylowego na około 200 m2 powiedzieli 3000 PLN czyli 15 PLN za m2. RATUNKU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 11.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam Poszło na Priva . pozdrawiam D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 11.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 dostałam -dziękuję PzdrDoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts