Gość 03.04.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 BĘDĘ ROBIĆ WYLEWKĘ NA PODDASZU UŻYTKOWYM. NIW WIEM JAK POŁOŻYĆ MATERIAŁY: FOLIA - STYROPIAN - FOLIA - BETON, CZY FOLIA - STYROPIAN - BETON, CZY MOŻE STYROPIAN - FOLIA - BETON. cHCĘ POŁOŻYĆ PANELE. PODDASZE NIE BĘDZIE OGRZEWANE ANI ZAMIESZKANE PRZEZ KILKA LAT (2-5) - CZY MA TO JAKIEŚ ZNACZENIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 04.04.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Ja mam styropian, folia, beton. Poddasze mieszkalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 04.04.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Ale te panele to chyba położysz dopiero za kilka lat, jak będziesz "zamieszkiwać" poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 04.04.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Ja jeszcze nie robiłem, ale w projekcie mam (poddasze użytkowe):"... ułożyć folię budowlaną, następnie styropian FS20 gr. 5 cm i wykonać wylewke cementową gr. 4 cm." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 04.04.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Kuknijcie na strony atlasa http://www.atlas.com.pl a dokładnie, powciskajcie kolejno guziory: Edukacja -> Instrukcje -> Posadzki Znajdziecie tam łopatologiczny wykład z obazkami jak i z czego należy wykonać różne typy posadzek "po Bożemu" Bardzo rozjaśniające umysł na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 04.04.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Jasiu, sypiesz linkami jak z rękawa, i to jakimi ! Po raz kolejny dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 04.04.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Welcome Od ponad roku przechodzę intensywny kurs budownictwa jednorodzinnego. Jak mogę komuś pomóc to pomagam. W zamian żądam tylko jednego: podaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts