grzeg 10.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Poszukuję firmy lub ekipy, która podejmie się budowy Domu w tymiankuhttp://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41c958c633a7aW zależności od ceny może to być stan surowy lub pod klucz. Może ktoś z Was budował w okolicy i poleci sprawdzoną firmę lub fachowców. start w tym roku (jeśli załatwię papiery) lub w przyszłym nawiosnę.PLEASE Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witaj, ja też jestem z Jastrzębia i też zaczynamy w przyszłym roku (budowa w Zebrzydowicach). Niestety nie mogę podać Ci namiarów na jakieś sprawdzone przeze mnie ekipy, ponieważ jeszcze nie zaczęliśmy budowy. Mam kilka namiarów i którąś ekipę będę musiała z nich wybrać, ale na tą chwilę mam tylko namiary a żadnych doświadczeń. Jeśli chcesz, to podam Ci na priv kilka z tych namiarów w naszych okolicach(otrzymałam je na forum muratora), ale niestety referencji na nich dać nie mogę. A z ciekawości-gdzie się budujesz ? Pozdrawiam, Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeg 10.09.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Proszę o namiary, to może podzwonię i przynajmniej sprawdzę koszty. Buduję w Gołkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts