Mis Uszatek1719499023 10.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Jeden facet we Wrocławiu buduje dom na wodzie. Nic więcej nie wiem, ale jestem zaciekawiony. A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Jeden facet we Wrocławiu buduje dom na wodzie. Nic więcej nie wiem, ale jestem zaciekawiony. A Wy? Musi Holender Ale w Holandii ( przynajmniej w Hadzie) nie ma komarów , a we Wrocku.... hm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Jeden facet we Wrocławiu buduje dom na wodzie. Nic więcej nie wiem, ale jestem zaciekawiony. A Wy? A w Zwierzyncu jest juz wybudowany,lecz "Koscol na wodzie" a, w Krasnobrodzie 'Kapliczka na wodzie". Mozna pojechac i zgapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.09.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://domynawodzie.pl/dnw_gdzie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 10.09.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Świetnie! Prznajmniej jakieś urozmaicenie na tle naszych smutnych rzecznych nadbrzeży. W Warszawie chyba ktoś to praktykuje w Porcie Czerniakowskim na przerobionej barce. Ze strony http://domynawodzie.pl/ Aby urzędy nas potem nie zaskoczyły warto wystąpić wcześniej do nich o zalecenia i wytyczne Już sobie wyobrażam jaka to droga przez mękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Świetnie! Prznajmniej jakieś urozmaicenie na tle naszych smutnych rzecznych nadbrzeży. W Warszawie chyba ktoś to praktykuje w Porcie Czerniakowskim na przerobionej barce. Ze strony http://domynawodzie.pl/ Aby urzędy nas potem nie zaskoczyły warto wystąpić wcześniej do nich o zalecenia i wytyczne Już sobie wyobrażam jaka to droga przez mękę. no.... szczególnie wytyczenie budynku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 10.09.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja myślę, że to się załatwia "po linii" żeglugowej, a nie - budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Bardzo mi się podoba idea budowy na wodzie i cieszę się, że ktoś zaczął i że mu się udało przewalczyć urząd. W moim podłym mieście coś takiego nigdy by się nie zdarzyło. Mam za sobą 7 lat walki z urzędem o adaptację strychu w państwowej kamienicy. Teczka pism jest gruba jak rubensowska modelka, ja kończę budowę domu a tamten strych jak niszczał tak niszczeje po dziś dzień. Urząd odniósł spektakularne zwycięstwo! To samo jest z wybrzeżem Wisły, które w Wawie ciągnie się 40 kilometrowym pasem przez miasto - Ostoja dzikich wysypisk śmieci i zwałki gruzu. Ale spróbuj człowieku zaproponować coś sensownego - poszczują cię pieczątkami i pogryzą zszywaczem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 10.09.2006 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nie potrzeba nam tu w Warszawie takich spryciarzy! Zaadaptują i będą same kłopoty. Niech idą do spółdzielni zaludnić następny blokhauz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts