Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Formula 1 i Kubicomania?

Jola_K

Recommended Posts

Byla juz malyszomania, moze czeka nas kubicomania?

Dla niewtajemniczonych napisze ze wczoraj Robert Kubica (BMW) - od jakiegos czasu w F1, wywalczyl 7 pole w kwalifikacjach...

W tym momencie nasz rewelacyjny kierowca sciga sie na torze Monza o Grand Prix Wloch... na ten moment jest 3!!!!! :D

Gratuluje P. Robercie i trzymam kciuki!!!!

Yes, yes, yes!!!

Aha, mozna ogladac na zywo w tv 4.

Yes, yes, yes !

Wierzę, że Robert będzie kiedyś mistrzem świata. Teraz BMW to przeciętny samochód. Jeżeli Robert tak świetnie dał sobie w nim radę to co będzie się działo w Ferrari albo w Mc Larenie?

dokladnie

Co by sie dzialo jakby jechal na Ferrari... :roll:

To wlasnie swiadczy o jego klasie.

A ponizej - wlasnorecznie sfotografowane - wloskie policyjne Lamborghini :o

http://img220.imageshack.us/img220/3269/cimg1712male1qa6.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/787/cimg1713maleik8.jpg

:roll:

Wlosi jezdza jak chca, jak wracam do polski rozkoszuje sie kultura na naszych polskich drogach.... :o

Powyzsze to nie jest przejezyczenie!

Fakt.

A jeszcze lepsi sa ci na Sardynii.

Kiedy pierwszy raz zjechałem z promu w Cagliari i właczyłem sie do ruchu - nie wiedziałem co sie dzieje.

Wszyscy wokół trąbili (myslałem że na mnie), włączali sie do ruchu i zmieniali pasy, nawet nie spogladając w lusterko.

Dopiero po chwili zorientowałem sie że trąbią wszyscy na wszystkich, a to w celu zwrócenia na siebie uwagi gdy wykonują coś nieprzewidywalnego - np informujac że właśnie zajeżdżaja ci droge, albo włączaja sie do ruchu tuż przed twoim zderzakiem.

Po tygodniu - jeździłem jak oni.

Co ciekawe, nie widziałem cięższych wypadków, nie licząc drobnych stłuczek.

Już taki mają temperament.

• 3 weeks później...