Jola_K 10.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Byla juz malyszomania, moze czeka nas kubicomania? Dla niewtajemniczonych napisze ze wczoraj Robert Kubica (BMW) - od jakiegos czasu w F1, wywalczyl 7 pole w kwalifikacjach... W tym momencie nasz rewelacyjny kierowca sciga sie na torze Monza o Grand Prix Wloch... na ten moment jest 3!!!!! Gratuluje P. Robercie i trzymam kciuki!!!! Yes, yes, yes!!! Aha, mozna ogladac na zywo w tv 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Robert jest liderem!!! Po raz pierwszy w historii 22letni polak w trzecim wyscigu w ktorym stratuje lideruje calej stawce!! Robert jedz, jedz, jedz...... Wracam do zaklinania tv! (jeszcze 35 okrazen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Szok!!! Na podium: 1. Schumacher 2. Raikkonen 3. KUBICA Polak po raz pierwszy oblany szampanem!!! Yes yes yes..... PS Schumacher konczy kariere w tym roku (jeszcze tylko 3 wyscigi)... Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Yes, yes, yes !Wierzę, że Robert będzie kiedyś mistrzem świata. Teraz BMW to przeciętny samochód. Jeżeli Robert tak świetnie dał sobie w nim radę to co będzie się działo w Ferrari albo w Mc Larenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Yes, yes, yes ! Wierzę, że Robert będzie kiedyś mistrzem świata. Teraz BMW to przeciętny samochód. Jeżeli Robert tak świetnie dał sobie w nim radę to co będzie się działo w Ferrari albo w Mc Larenie? dokladnie Co by sie dzialo jakby jechal na Ferrari... To wlasnie swiadczy o jego klasie. A ponizej - wlasnorecznie sfotografowane - wloskie policyjne Lamborghini http://img220.imageshack.us/img220/3269/cimg1712male1qa6.jpg http://img220.imageshack.us/img220/787/cimg1713maleik8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.09.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Przekroczyl ciagla linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Fakt. Przekroczyl, moment pozniej byl zjazd na cos tam (..marconi?) i tam pojechal. Wlosi jezdza jak chca, jak wracam do polski rozkoszuje sie kultura na naszych polskich drogach.... Powyzsze to nie jest przejezyczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 11.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Wlosi jezdza jak chca, jak wracam do polski rozkoszuje sie kultura na naszych polskich drogach.... Powyzsze to nie jest przejezyczenie! Fakt. A jeszcze lepsi sa ci na Sardynii. Kiedy pierwszy raz zjechałem z promu w Cagliari i właczyłem sie do ruchu - nie wiedziałem co sie dzieje. Wszyscy wokół trąbili (myslałem że na mnie), włączali sie do ruchu i zmieniali pasy, nawet nie spogladając w lusterko. Dopiero po chwili zorientowałem sie że trąbią wszyscy na wszystkich, a to w celu zwrócenia na siebie uwagi gdy wykonują coś nieprzewidywalnego - np informujac że właśnie zajeżdżaja ci droge, albo włączaja sie do ruchu tuż przed twoim zderzakiem. Po tygodniu - jeździłem jak oni. Co ciekawe, nie widziałem cięższych wypadków, nie licząc drobnych stłuczek. Już taki mają temperament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 13.09.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cos ze strony F1:http://www.formula1.com/news/4936.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.10.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Po czym poznać bolid Kubicy? ... Ma hak do lawety i kratkę do odliczenia vatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts