kaszak 06.11.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 O, mam jakieś nieaktualne informacje bo dotąd wiedziałam że te 400 kilo to jest obciążenie dynamiczne. Mniejsza z tym, stukilowego chłopa utrzyma bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 06.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 tylko podwieszany!!! dla użytkownika żadna różnica na czym siedzi, dla sprzątajacego kolosalna!!! mam od 9 lat, nie jakiś markowy, zwykły z marketu, spłuczka zepsuła się raz, mąż laik w tym teamacie, zdjał przycisk i w pięc minut naprawił!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 06.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tez mam podwieszany, znajomi maja podwieszany, a mam i takich znajomych co ponad 130 kg ważą... nie widzę kompletnie problemu. Umywalkę z założenia jest podwieszana chyba, że ktoś chce inną. I ja taką mam a pod umywalką mam podwieszaną szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 06.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Powiedz im, że podwieszane to już norma. Jeśli im nie pasuje, to niech próbują przekonać Cię do stojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 06.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 + estetyka+ zajmuje tyle samo miejsca co stojacy ze spłuczką+ wygodniej się sprząta+ ciche napełnianie zbiornika z wodą+ dodatkowa półka na drobiazgi i ozdoby jedyny minus jaki zauważam to taki, że to trochę bardziej kosztowna impreza - na szczęście wszystkie plusy to rekompensują naprawa tak jak juz zostało napisane - wszystko da sie zrobić przez otwór z przyciskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts