Maje 10.09.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam! W piątek staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami działki w Hornówku! Mamy ambitne plany zacząć budowę na wiosnę, ale pewnie zaraz sprowadzicie mnie na ziemię, bo póki co - oprócz zapału - nie mamy jeszcze NIC... Przy okazji pytanie - czy ktoś nie chce pozbyć się z działki paru drzew (im większe tym lepiesze)? Nasza jest goła i chętnie przesadzimy drzewka od kogoś, kto ma nadmiar. Albo może znacie jakąś firmę, która świadczy usługi przesadzania dużych drzew? Pozdrawiam Maje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.09.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No to gratuluje,ale jeszcze wiele przed Wami i pamietajcie,nie nalezy sie poddawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam! W piątek staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami działki w Hornówku! Mamy ambitne plany zacząć budowę na wiosnę, ale pewnie zaraz sprowadzicie mnie na ziemię, bo póki co - oprócz zapału - nie mamy jeszcze NIC... Przy okazji pytanie - czy ktoś nie chce pozbyć się z działki paru drzew (im większe tym lepiesze)? Nasza jest goła i chętnie przesadzimy drzewka od kogoś, kto ma nadmiar. Albo może znacie jakąś firmę, która świadczy usługi przesadzania dużych drzew? Pozdrawiam Maje A ja mam nadmiar :) Na przykład pięknego sumaka, ( ok. 5 m.) 2 bzy, 2 jabłonie ( tych nie polecam, chociaż rodza jeszcze dobre jabłka), ale są stare) kupę jakiś modrzewi i jeden cały skalniak ( jakieś płożaki iglaste) Pocałuję w rączkę każdego kto je sobie zabierze A szkoda mi je tak rozwałkować ... Jakby co to - Zacisze Dosłałam od Zielonookiej namiar na dobrą firmę od przesadzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Tu możesz obejrzeć mój zielony bałagan - będzie co wybierać http://nefer.fotosik.pl/albumy/16265.html Na zdjęciu numer 2 - wjazd go garażu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam! W piątek staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami działki w Hornówku! Mamy ambitne plany zacząć budowę na wiosnę, ale pewnie zaraz sprowadzicie mnie na ziemię, bo póki co - oprócz zapału - nie mamy jeszcze NIC... Przy okazji pytanie - czy ktoś nie chce pozbyć się z działki paru drzew (im większe tym lepiesze)? Nasza jest goła i chętnie przesadzimy drzewka od kogoś, kto ma nadmiar. Albo może znacie jakąś firmę, która świadczy usługi przesadzania dużych drzew? Pozdrawiam Maje Witam my z moja Anią 4 lata temu kupilismy działkę a dzis juz 3 lata minie jak mieszkamy. Na pewno sie uda , a co do dzrzew cierpliwości jepiej wziąć mlodsze bo sie jepiej przyjmują. PS> gdzie leży Hornówek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maje 10.09.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Dzieki za slowa otuchy, tez mam nadzieje, ze jakos to pojdzie Nefer - faktycznie masz tam niezly malpi gaj! Pogadam z mezem i z kims kto sie zna na zieleni i jak sie zdecydujemy odciazyc nieco Twoj ogrodek to bede sie kontaktowac! A Hornowek to czesc gminy Izabelin, w Kampinosie, jakies 15 km na pn-zach od Warszawy. Maje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Dzieki za slowa otuchy, tez mam nadzieje, ze jakos to pojdzie Nefer - faktycznie masz tam niezly malpi gaj! Pogadam z mezem i z kims kto sie zna na zieleni i jak sie zdecydujemy odciazyc nieco Twoj ogrodek to bede sie kontaktowac! A Hornowek to czesc gminy Izabelin, w Kampinosie, jakies 15 km na pn-zach od Warszawy. Maje nie ma sprawy - ja mieszkam na Bielanach - to po drodze :) sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts