seba_x 25.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 seba_x a jak sie kształtują ceny cokołów pod kolumny?? napisz więcej szczegółów na P.W. Kostka potaniała !!! (ten cholerny kryzys ) , chętnych zapraszam na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 25.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie wiem zatem o ssso chodzi - może to przebierańcy He he.... Niektórym w głowach się nie mieści, że można taniej i też dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 03.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Jakie sa teraz ceny za ułozenie kostki?? Ile sama robocizna? a ile wychodzi robocizna z materiałem na gotowo?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 03.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witam, W jakiej cenie ma Pan kostkę granitową szarą 8/10. POtrzebuję na ok. 80 m2 podjazdu. Kiełczów pod Wrocławiem. pozdrawiamsaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukarz 04.12.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ułożenie m2 kostki 10/10 - 50 złUłożenie m2 kostki 4/6 - 60 złPrzygotowanie:Korytowanie - 10 zł m2Podbudowa z chudego betonu lub kruszywa -10 złObrzeża z kostki 10/10 bez spoiny - 15 zł mb, ze spoiną - 20 mbTo robocizna.Kostka 10/10 ok.60zł-70zł m2Kostka 4/6 ok.35zł-45zł m2Materiał na podbudowę i podsypkę w zależności jaka gruba podbudowa ok.20zł - 40zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon28 14.12.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 nie ma co spodziewać się "powrotu do dawnych czasów" i znacznych obniżek cen usług. gospodarka to taki mechanizm, który rządzi się cyklami. najmnieszy kondratiev to zaledwie 50 lat, trzeba zatem wiele cierpliwości by doczekać się czasów, w których ułożenie kostki brukowej kosztowało będzie tyle, co 2 lata temu. tak, tyle teoria, praktyka pokaze cos zupelnie innego. juz wykonawcy wydzwaniaja do nas z pytaniami, czy ten termin, o ktory sie ich pytalismy to jeszcze aktualne, wszystko w budowlance siada i to na dobre. zobaczymy wiosna, jak sie zony szpecow budowlanych zorientuja, ze nie ma co do garnka wlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.12.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wrocław 180 zł/m2 ... jak dla mnie zdzierstwo .... (40 m2 4x10m) mercedes 600 w salonie 400tyś. jak dla mnie to zdzierstwo Gdyby to było 40m ścieżki ... to jeszcze bym przyjął. Ale to był placyk 4x10 ... sam widzisz że różnica do wykonania spora... a róźnicy w cenie wykonania nie ma. A to znaczy że ktoś ostro przycina. no cóż takie życie , niektóre firmy to naprawdę już powariowały z cenami . a tak na marginesie układacze kostki mają lepszą kasę niż producent Chłop za mleko tez ma mniej anizeli pozostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a jak mi zapłacisz za moje cenne porady, to skontaktuje cię z miłą niemką, która jest właścicielką kamieniołomu bazaltu w turcji. domyslam sie , ze to inny bazalt od naszego ? a nasz jest niedobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie ma co spodziewać się "powrotu do dawnych czasów" i znacznych obniżek cen usług. gospodarka to taki mechanizm, który rządzi się cyklami. najmnieszy kondratiev to zaledwie 50 lat, trzeba zatem wiele cierpliwości by doczekać się czasów, w których ułożenie kostki brukowej kosztowało będzie tyle, co 2 lata temu. tak, tyle teoria, praktyka pokaze cos zupelnie innego. juz wykonawcy wydzwaniaja do nas z pytaniami, czy ten termin, o ktory sie ich pytalismy to jeszcze aktualne, wszystko w budowlance siada i to na dobre. zobaczymy wiosna, jak sie zony szpecow budowlanych zorientuja, ze nie ma co do garnka wlozyc. Większość tych "szpeców"jest na KRUSie,tak więc do gara zawsze cos tam włożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon28 15.12.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie ma co spodziewać się "powrotu do dawnych czasów" i znacznych obniżek cen usług. gospodarka to taki mechanizm, który rządzi się cyklami. najmnieszy kondratiev to zaledwie 50 lat, trzeba zatem wiele cierpliwości by doczekać się czasów, w których ułożenie kostki brukowej kosztowało będzie tyle, co 2 lata temu. tak, tyle teoria, praktyka pokaze cos zupelnie innego. juz wykonawcy wydzwaniaja do nas z pytaniami, czy ten termin, o ktory sie ich pytalismy to jeszcze aktualne, wszystko w budowlance siada i to na dobre. zobaczymy wiosna, jak sie zony szpecow budowlanych zorientuja, ze nie ma co do garnka wlozyc. Większość tych "szpeców"jest na KRUSie,tak więc do gara zawsze cos tam włożą. to fakt, i tak sie ten kraj na zlodziejstwie i oszustwie opiera, my ich oni nas, odwieczna walka dobra ze zlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaggx 08.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a ja mam pytanie czy kostki granitowej mogę użyć do oblożenia komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekABC 08.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie ma co spodziewać się "powrotu do dawnych czasów" i znacznych obniżek cen usług. gospodarka to taki mechanizm, który rządzi się cyklami. najmnieszy kondratiev to zaledwie 50 lat, trzeba zatem wiele cierpliwości by doczekać się czasów, w których ułożenie kostki brukowej kosztowało będzie tyle, co 2 lata temu. tak, tyle teoria, praktyka pokaze cos zupelnie innego. juz wykonawcy wydzwaniaja do nas z pytaniami, czy ten termin, o ktory sie ich pytalismy to jeszcze aktualne, wszystko w budowlance siada i to na dobre. zobaczymy wiosna, jak sie zony szpecow budowlanych zorientuja, ze nie ma co do garnka wlozyc. Większość tych "szpeców"jest na KRUSie,tak więc do gara zawsze cos tam włożą. czy możecie pomóc jakie w wielkim kryzysie są ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 09.12.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 sąsiadowi kładli małą kostkę granitową latem za 108zł na gotowo , nic go nie interesowało...zrobili super, ponad 200m-4 brukarzy układało tydzień. ...jak nie przymrozi to jeszcze w tym roku ułożą mi 130m starobruka za ok 78zł -kompleksowo i nic ma mnie nie interesować... ...no ale to jest mała mieścina a nie"Paryże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 09.12.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 sąsiadowi kładli małą kostkę granitową latem za 108zł na gotowo , nic go nie interesowało...zrobili super, ponad 200m-4 brukarzy układało tydzień. ...jak nie przymrozi to jeszcze w tym roku ułożą mi 130m starobruka za ok 78zł -kompleksowo i nic ma mnie nie interesować... ...no ale to jest mała mieścina a nie"Paryże" Podpytaj ile brali 2 lata temu ... ciekawe może być. Podejrzewam że ze 30 zł więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 09.12.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 podwarszawski Klaudyn to nie Wrocław, ceny podwarszawksie też nie takie jak wrosławskie, zwłaszcza że do Strzegomia Warszawka ma 6x dalej niż Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 10.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Mam pytanie - czy ktoś ostatnio układał bruk klinkierowy (wielkość standardowej cegły) i może się pochwalić ile go wyszedł m2 na gotowo (i z jakim brukiem - firma, model), bo się małżonka napaliła i o niczym innym na taras i wejście do domu nie chce słyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 02.07.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ponieważ temat jest z 2007 roku, ponawiam temat. Chodzi o cenę kostki granitowej szarej 9/11 cm ok 22 ton i 4/6 cm ok 3 ton. Interesuje mnie cena zarówno w Warszawie, jak i u producenta w Strzegomiu i cena transportu do Warszawy. Druga sprawa to cena ułożenia w.w. kostki na ok 100 m2. Jeżeli ktoś ostatnio kupował lub ściągał dla siebie, poproszę o informacje. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.01.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Łupek granitowy 100zł tona na 6 m2. Płyty granitowe, dowolne wymiary po 250zł m2. Schody po 450 zł m2 za trójkę a 550 zł m2 za piątkę (płomieniowane antypoślizgowo, obrobione boczki, zafazowane i kapinos z dołu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts