strzelec4 10.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 oceńcie sami http://dzialdowo.wm.pl/?main=17&c=139,3,8437,,4708[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Krew się w człowieku gotuje!!! Dla tego co to zrobił kara więzienia się należy!!!! Ale oczywiście pozostanie nie rozpoznany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wszystkie niecenzuralne okreslenia pchaja mi sie na usta!!! Miejmy nadzieje ze ktos cos widzial i znajdzie w sobie odwage by to zglosic gdzie trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Straszne, potworne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelec4 15.09.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Poczytajcie o właścicielach Maksa bo tak miał na imię i jak policja z Działdowa prowadzi śledztwo http://dzialdowo.wm.pl/?main=17&c=139,3,8847,,4708# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kolejna: http://wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,8523803,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 26.10.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Takiego skur...la powiesiłabym na drzewie,tak samo tylko za jaja Boshe jak ja nie cierpie takich ludzi "CZASAMI WSTYDZĘ SIĘ ,ŻE JESTEM CZŁOWIEKIEM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam 79 29.10.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ludzi trzeba edukować, bo np. na wsi tego typu praktyki są brane jako zwykłe. Byłem na wsi i widziałem jak niektórzy się obchodzą ze zwierzętami, traktują je dosłownie z nazwy. Nie mają szacunku do nich, bo sami nie mają takich wygód, więc uważają, że zwierzę nie musi mieć nic więcej, niż tyle by jakoś przeżyć. Nie wszyscy tacy są, ale te wyjątki, to właśnie o tyle za mało edukacji, w tym uczenia odczuwania i uczuć jako takich. Pomyślcie tylko, człowiek nie może być taką bestią by tak postępować i albo go poniosło w tym sensie, że działał bardzo impulsywnie w podnieceniu, brutalnie nie myśląc, albo jest chory psychicznie. Sam odczuwa ból i musi wiedzieć, że to jest krzywda, zło dla każdego innego. Dla mnie to nie jest normalne i uważam, że tu albo jest jakaś choroba, albo totalny prymitywizm na poziomie jaskiniowca (czyli brak edukacji ogólnej, rozwinięcia mechanizmów logicznego rozumowania na podstawie doświadczenia). No bo co innego może być? Zgadzam się, że konsekwencją mogło by być eliminowanie takich osób, tak, po prostu, skoro brak rozwiązania tego problemu - do więzienia na lata, do kamieniołomów i ciężkiej pracy - zarabiania na siebie, nie siedzenia i nie robienia niczego, tylko na koszt innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts