zarluk 10.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam!Wiem ze bylo juz troche na ten temat na forum ale mimo wszystko pytam!Spotkalem sie ostatnio z klejem do plytek Ceresit CM 12. Poniewaz jestem na etapie zakupow wiec zapytalem w sklepie jak z wykorzystaniem go do podlogowki.Na etykiecie produktu pisze ze jest to klej do gresu i moze byc wykorzystany. Nie wiem jednak jak z pozostalymi plytkami??A moze lepiej nie eksperymentowac i wziasc drozszy-typowy pod ogrzewanie podlogowe CM 17?Ukladal juz ktos z was na tym kleju?Pewnie ciezko bo to podobno nowosc ale mimo wszystko dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 12 raczej na ściany - to taka lepsza wersja 11 ( podstawowego i taniego kleju)w twoim przypadku polecam 16 lub 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarluk 11.09.2006 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzieki Rezi za podpowiedz!Postawie jednak na CM 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts