marekd 03.04.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 czy mogę otrzymać pozwolenie na budowę zanim jeszcze dostanę war.przyłącza elektr. z zakł. energ.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.04.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Byłem w podobnej sytuacji- pozwolenia na budowę bym nie otrzymał. Sytuacja jest o tyle absurdalna, że o ile sprawy z wodociągami i gazownią załatwiłem wcześniej, o tyle energetyka uparła się, że muszę mieć plan zagospodarowania działki. Tak więc mój gotowy projekt architektoniczny, wraz z planem zagospodarowania musiał czekać 3 tygodnie na to aby energetyka wydała mi warunki i dopiero po tym czasie (po naniesieniu przez projektanta na plan zagospodarowania projektowanej linii energetycznej) mogłem go złożyć do urzędu z wnioskiem o pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 04.04.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 marekdpozwolenie możesz dostać, ale musisz mieć zapewnioną energię z indywidualnego źródła energii, np. - agregatu prądotwórczego. Właśnie jestem na etapie załatwiania pozwolenia na tej zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts