daggulka 11.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam, umówiłam się własnie z przedstawicielem Expandera w Rybniku- czy miał ktoś z nimi do czynienia? Jakie wrażenia i doświadczenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 To tu gdzieś jest Expander? Pewno polecą Ci GE albo Nordeę. Ja byłem w Katowicach. Wziąłem w Millenium bez pośrednika. Open Finance daje jakąś lepszą ofertę na Millenium - kumpel brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kurcze, własnie że w millenium mam problem . Byłam tam dziś i okazało sie że po tych zmianach nie mamy zdolności na kredyt w CHF . Wkurzyłam sie zleksza i postanowiłam uderzyc do expandera -może cos wymyślą . A może ktoś ma jakies propozycje jak zdobyć jakis sensowny kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts