elizka 11.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WitamPlanuje malowanie pokoju na poddaszu. Kolor scian chcialabym, zeby zostal jak jest. Zastanawiam sie jednak, czy nie zmienic slupow. Myslalam, zeby pomalowac je na bardzo ciemny braz. Chce, zeby jakos sie wyroznialy, zeby pokoj nabral "charakteru", bo mam wrazenie, ze jest za mdło... moze ktos ma zaadaptowane poddasze, albo ciekawy pomysl co zrobic??? czekam na podpowiedzi... Zdjecia mozna zobaczyc tutaj: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=52681&q=fotki%20elizy&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.09.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A te slupy sa drewniane obite G-K czy jak,jak dla kontrastu tto na ciemny mahoń lub kolorowo w zalezności kogo pokój jest- dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizka 11.09.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 slupy byly drewniane, ale ze wzgledu na to, ze byly bardzo zniszczone, oblozone sa rygipsami. Pokoj nie jest dziecka, wiec moge "zaszalec" Zastanawialam sie tez, czy ich czyms nie obic, bo strasznie kurz na nich osiada i trudno sie go pozbyc... sama juz nie wiem... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.09.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Jesli boisz sie kurzu to może szybka cieta na wymiar na górze a reszta dowolnie, ja optuję za jakimś ciemnym kontrastowym kolorem, może do koloru podlogi/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizka 11.09.2006 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 podloge mam dosc ciemna, wiec chyba pomaluje na jakis ciemny, moze czekoladowy kolor. Najlepsza bedzie chyba jakas farba, ktora da sie zmywac, zeby pozbyc sie tego paskudnego kurzu. Teraz niestety mam jakas beznadziejna, ktora sie rozmazuje i kurz po prostu sie z nia "zmieszal", co wyglada fatalnie.dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czeć Elizka Proponuję zdjšć regips i dać deski przykręcane do tych słupów. Ożywš poddasze (ta biel nie pasowała) pomaluj je drewnochronem lub czym podobnym (zrób próbę). Pozdrowienia i miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizka 11.09.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 dzieki, dzieki. ten pomysl brzmi fajne bede sie konsultowac z ojcem, bo to on jest spec, "zlota raczka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja mam słup na poddaszu obity drewnem. Myślę, że fajnie wygląda.Zdjęciem niestety nie mogę teraz służyć, ale gdybyś chciała to zrobię jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Nie wiem jak elizka ale ja chetnie obejrze te Twoje slupy. Tez mnie to czeka na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja też poproszę zdjęcie słupów - mam je w każdym pokoju..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dzisiaj zrobię zdjęcie.Słup mam tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jesli slupy sa drewniane, to czemu nie sciagnac te regipsy i nie odnowic tych slupow? Drewniane wygladaja slicznie nie trzeba ich nawet niczym obijac poprostu przeszlifowac i dac bejce w ten sposob odnowilam bardzo bardzo stara i okropnie zniszczona belke, co prawda wyglada rustykalnie, ale to naprawde fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mój słup akurat wyglądał bardzo nieciekawie - był cały popękany, nierówny na krawędziach i dlatego zdecydowaliśmy się go obić drewnem. W ogóle mi się nie podobał, wyglądał tak: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2892_348.ts1128579604000.jpg i na dodatek chudy jakiś taki był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A widzisz moj jest wlasnie popekany, ale ja mam dechy na podlodze wiec mi taki pasowal do klimaciku w moim mieszkaniu, u Ciebie to podloga "palacowa" wiec sie nie dziwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jesli slupy sa drewniane, to czemu nie sciagnac te regipsy i nie odnowic tych slupow? Drewniane wygladaja slicznie . My "obraliśmy" z regipsu drewniane słupy i pociągnęliśmy olejem, tym co podłogę. Też mi się podobają takie drewniane. A jak mają być obłożone tym regipsem, to jednak bym nie dawała innego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ) tez jestem milosniczka drewna, ale fakt czasem moze nie pasowac taka stara belka w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Sonika - pliiiiiz pokaż jak teraz wygląda ten słup obity drewnem Ja też mam takie chude, krzywe, nierówne, popękane i jeszcze ze śrubami na wierzchu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 takie? http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/496/5/496587.jpg bo ja odnawialam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Matko.... Moje słupy przy ty wydają się prawie luksusowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Hihi musze przyznac ze w trakcie renowacji mialam chwile zalamania, ze sie narobie a nic z tego nie wyjdzie , ale jednak efekt koncowy mi sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts