romka 11.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 jak w tytule .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Moe jednak, ktoś wie coś o tym gresie? Cena jest przystępna, ale jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 07.04.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Jesli jeszcze aktualne - to my mamy ten gres po pół roku użytkowania nic złego nie mogę na jego temat powiedzieć. wygląda bardzo dobrze, plamy nie zostają (w zasadzie sa sprzątane na bierząco:) jego cena skłoniła nas do zakupu i teraz wiem, ze drugi raz tez byśmy go zamówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dla mnie jak najbardziej aktualne. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.08.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 my też mamy!!! Grespol z wawa ul. bonydoskonale popakowany- no ale to nie ta jego największa zaleta.....glazurnik nie skarżył się przy układaniu,...ba,..nawet mówi że bardzo równy,a fugi mamy na 2mm.więc cięzko byłoby coś układac jakby miał krzywizny...-wygląda OK,..jak usłyszał że będzie kładł chińszczyzne...to troche się przestraszył..., ale po paru godzinach był zadowolony... i my też teraz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 12.08.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 położyłem około 200 metrów polerowanego 50x50 i 60x60. fuga 1,5mm wszystko ok, wszystkie płytki równe, bez pęknięć i wyłamań. Twardy co otwór to wiertło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioter 13.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 godne polecenia,ukladany bezfugowo [60x60] i wyglada bardzo efektowanie, dobrze zapakowany i dowieziony w cenie towaru [zakup pow. 1 tys. zł ]na terenie warszawy.po układaniu czyścimy wosk i impregnujemy, za taką cenę wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirbag 12.07.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam, Czy w temacie ma ktoś info?? Jak ten gres zachowuje się po dłuższym czasie użytkowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts