SAVAGE7 11.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 chodzi o dział z tytułem " INSPIRACJE" gdzie zamieszczane były by fotki już gotowych wnętrz. jest co prawda " galeria zdjęć forumowiczów" ale przeplatana jest ona licznymi tekstami. wiem że większość "babskich forów" ma takie działy, np gimbla. a przecież nasze forum jest chyba do tego najlepsze. co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 podpinam się pod ten pomysł. Jestem co prawda na początku drogi jeśli chodzi o budowę domu, ale chętnie podpatrze jak sobie inni urządzili swoje ukochane domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.09.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 To ja jestem przeciw. Po co tworzyc nowe dzialy, jesli podobne juz istnieja. Idealnego porzadku na tym forum i tak nie bedzie.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 chodzi o dział z tytułem " INSPIRACJE" gdzie zamieszczane były by fotki już gotowych wnętrz. jest co prawda " galeria zdjęć forumowiczów" ale przeplatana jest ona licznymi tekstami. wiem że większość "babskich forów" ma takie działy, np gimbla. a przecież nasze forum jest chyba do tego najlepsze. co o tym sądzicie? bez sensu... naprawde liczysz ze w nowym dziale bedzie porzadek i nie bedzie "toto" przeplatane zadnymi tekstami ? ps. sam tworzysz teraz bałagan takie uwagi zamieszcza sie w "uwagach do forum muratora" a nie w potwornie juz i tak przeciazonej wymianie doswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.09.2006 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 hmmm. szukałem tutaj niedawno fajnych łazienek i przesiedziałem przy kompie dobre pół dnia. znajoma dała mi linki na kobiece fora gdzie znalazłem setki zdjęć np. tylko łazienek. myśle że taki dział byłby bardzo wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 04.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 SAVAGE7 a czy można Ciebie prosić o ten link bo ja też dziś przesiedziałam pół dnia w dziale ze zdjęciami ale tam więcej "achów i echów" nad zdjęciami niż zdjęć niektóre tematy to właściwie dzienniki budowy odrazu z komentarzami.Pozdrawiam Kamila[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 05.10.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 proszę bardzo droga koleżanko http://www.gimbla.pl/forum/viewforum.php?f=5&sid=a08cb954d311fce9ece05817093e24c3 tam masz posty podwieszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 06.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dzięki SAVAGE7. Udało mi się tam znaleźć idealne rozwiązanie dla mojej kuchni oraz wzór kominka który jest dość nowoczesny a będzie pasował do mojego stylizowanego holenderskiego kredensu. Czegoś takiego długo szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 SAVAGE7 dokładnie te same zdjecia znajdziesz u nas w dziele Wnetrza w Inspiracjach - być moze tematy zeszły na niższe strony............u nas to dopiero jest wybór tam zaledwie kilka zdjeć............a w inspiracjach Hamerykańskich to dopiero mozna sobie pooglądac............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts