mariuszgo2006 11.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam. Jestem pierwszy raz na tym forum, bo mam duży problem! Zastosowłem przykład domu pasywnego wraz z jego opisem znaleziony na stronach muratora w swojej pracy dyplomowej na temat domów energoooszczędnych. Niestety muszę dodać gdzie znajduje się ten dom, oczywiście nie musi być to dokładny adres, bo nie zamierzam składać wizyty , wystarczy miejscowość bądź ostatecznie region. BARDZO PROSZĘ O POMOC I ODPOWIEDŻ KOGOŚ KTO SIĘ ORIENTUJE!! Artykuł jest w numerze 12 z 2003 roku, niestety tego numeru nie posiadam a może tam jest jakaś informacja.Znalazłem go na tych stronach w zkładce Budowa następnie Przed budową i wybrać projekt Dom pasywny. Link http://www.muratordom.pl/6642_6014.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 11.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 W artykule nie ma ani sowa nt. lokalizacji.Zwróć się bezpośrednio do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszgo2006 11.09.2006 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzięki. Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ostatnio pokazywali takie budowane w Suwalskiem czy Białostockiem. W TV pokazywali, a TV kłamie . Taki z dużymi oknami pokazywali, zapomnieli dodać, że na te duże okna to rolety na noc będą potrzebne i żaluzje na lato co by się nie ugotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszgo2006 30.09.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Dzięki. Też to widziałem, ten mój jest gdzieś w lubuskiem, tak mi w muratorze powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts