e-Mandzia 03.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Autor zaniemówił fakt, powinien być pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.03.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Autor zaniemówił fakt, powinien być pod wrażeniem No właśnie - powinien skorzystać z takiego poparcia i kandydować co najmniej na pOSŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jestem za powalaniem komisji ,ale fachowej moje propozycje- na przewodniczącego kolegę forumowego i bliskiego współpracownik konia ,bliźnich i lepkiego- kolega -jabłko oraz - Województwo dolnośląskie Halina Szustak – LPR Adam Lipiński – PIS Antoni Stanisław Stryjewski – RKN Janusz Dobrosz – PSL Kazimierz Michał Ujazdowski – PIS Marek Muszyński – PIS Województwo kujawsko-pomorskie Witold Hatka – LPR Tomasz Markowski – PIS Anna Sobecka – LPR Antoni Mężydło – PIS Senator: Krystyna Helena Sienkiewicz (wstrzymała się) – SLD Województwo lubelskie Zdzisław Podkański (wstrzymał się) – PSL Andrzej Mańka – LPR Gabriela Masłowska – LPR Marian Widz – Samoobrona Elżbieta Kruk – PIS Ryszard Stanibuła – (wstrzymał się) PSL Marian Kwiatkowski – Samoobrona Henryk Lewczuk – ROP Senator: Teresa Liszcz – Blok Senat 2001 Województwo lubelskie Stanisław Gudzowski – LPR Henryk Ostrowski – Samoobrona Kazimierz Marcinkiewicz – PIS Województwo łódzkie Urszula Krupa – LPR Elżbieta Więcławska-Sauk – PIS Janusz Wojciechowski (wstrzymał się) – PSL Waldemar Borczyk – Samoobrona Wojciech Szczęsny Zarzycki – PSL Renata Rochnowska – Samoobrona Piotr Krzywicki – PIS Województwo małopolskie Leszek Murzyn – LPR Adam Bielan – PIS Marek Kotlinowski – LPR Stanisław Papież – LPR Bogdan Pęk – LPR Zbigniew Wassermann – PIS Zofia Krasicka-Domka – LPR Tadeusz Szukała – Samoobrona Ryszard Nowak – PIS Mariusz Krzysztof Grabowski – PP Marian Curyło – Samoobrona Barbara Marianowska – PIS Senator: Franciszek Bachleda-Księdzularz – Blok Senat 2001 Województwo mazowieckie Wojciech Jasiński – PIS Dariusz Grabowski – LPR Wanda Łyżwińska – Samoobrona Marek Suski – PIS Gabriel Janowski (wstrzymał się) – niez. Marian Piłka – PIS Antoni Macierewicz – RKN Mariusz Kamiński – PIS Jan Olszewski – ROP Hanna Mierzejewska – PIS Jarosław Kaczyński – PIS Paweł Poncyliusz – PIS Bartłomiej Szrajber – PIS Roman Giertych – LPR Artur Zawisza – PIS Ludwik Dorn – PIS Senatorowie: Krzysztof Marek Piesiewicz – Blok Senat 2001 Zbigniew Romaszewski – Blok Senat 2001 Andrzej Jan Wielowieyski – Blok Senat 2001 Marek Balicki (wstrzymał się) – SLD Województwo opolskie Jerzy Czerwiński – RKN Zenon Tyma – PRS Józef Tomala – niez. Andrzej Diakonow – PIS Senator: Dorota Simonides – Blok Senat 2001 Województwo podkarpackie Ryszard Kędra – LPR Marek Kuchciński – PIS Ewa Kantor – LPR Tadeusz Urban – Samoobrona Zygmunt Wrzodak – LPR Marek Jurek – PIS Senatorowie: Mieczysław Janowski – Blok Senat 2001 Janina Sagatowska – Blok Senat 2001 Województwo podlaskie Piotr Krutul – LPR Michał Tomasz Kamiński – PIS Andrzej Fedorowicz – LPR Senator: Jan Szafraniec – LPR Województwo pomorskie Gertruda Szumska – LPR Tadeusz Cymański – PIS Andrzej Liss – PIS Wiesław Walendziak – PIS Senator: Olga Teresa Krzyżanowska – Blok Senat 2001 Województwo śląskie Stanisław Zadora – LPR Jacek Falfus – PIS Andrzej Grzesik – Samoobrona Stanisław Dulias – PRS Wojciech Szarama – PIS Maria Wiśniowiecka – Samoobrona Bolesław Piecha – PIS Włodzimierz Czechowski – Samoobrona Maria Nowak – PIS Jerzy Polaczek – PIS Senatorowie: Grażyna Ewa Staniszewska – Blok Senat 2001 Adam Gierek (wsrzymał się) – SLD Kazimierz Kutz (wstrzymał się) – Blok Senat 2001 Województwo świętokrzyskie Józef Cepil – Samoobrona Przemysław Gosiewski – PIS Mirosław Pawlak – PSL Stanisław Szyszkowski – LPR Województwo warmińsko-mazurskie Adam Ołdakowski – Samoobrona Mieczysław Aszkiełowicz – Samoobrona Halina Nowina Konopka – PP Aleksander Szczygło – PIS Województwo wielkopolskie Józef Gruszka – PSL Tadeusz Wojtkowiak – Samoobrona Zdzisław Jankowski – niez. Alfred Budner – Samoobrona Stanisław Kalemba – PSL Marcin Libicki – PIS Małgorzata Stryjska – PIS Województwo zachodniopomorskie Andrzej Lepper – Samoobrona Jan Łęczny – Samoobrona Małgorzata Rohde (wstrzymała się) – SKL Jacek Sauk – PIS Klub SLD Antochowski Jan Badach Tadeusz Banaś Magdalena Basta Renata Baszczyński Krzysztof Błaszczyk Bogdan Błochowiak Anita Bolek Elżbieta Brachmański Andrzej Bujak Bogdan Chojnacki Jan Chrzanowski Kazimierz Ciborowska Danuta Ciemniak Grażyna Ciesielski Wiesław Cieślak Bronisław Cimoszewicz Włodzimierz Czepułkowski Jerzy Czuż Aleksander Czykwin Eugeniusz Derech-Krzycki Jakub Derwich Bogdan Długoborski Wojciech Domaradzki Wojciech Dyduch Marek Dziewulski Jerzy Filek Anna Florek Sebastian Gadzinowski Piotr Gajecka-Bożek Maria Gawłowski Andrzej Gintowt-Dziewałtowski Witold Górna-Kubacka Anna Grabowska Danuta Gramała Aleksandra Grobel-Proszowska Joanna Grzebisz-Nowicka Zofia Hayn Ryszard Herman Krystyna Hyla-Makowska Barbara Iwiński Tadeusz Janik Ewa Janik Ewa Maria Janik Krzysztof Jankowska Elżbieta Janowski Zbigniew Jaskiernia Jerzy Jasztal Teresa Jedoń Mieczysław Jędrusik Wiesław Kaleniecki Tadeusz Kalisz Ryszard Kaniewski Zbigniew Kawa Marian Kizińska Bożena Klimek Jan Knapik Jan Kochanowski Jan Kopeć Stanisław Kowalik Jacek Kowalska Bronisława Krasoń Janusz Krutczenko Zbigniew Kurczuk Grzegorz Łuczak Krystian Łuszczyńska Aleksandra Łybacka Krystyna Maraszek Ryszard Markiewicz Adam Martyniuk Wacław Marzec Czesław Michalak Aldona Michalski Jerzy Miller Leszek Motowidło Tadeusz Murynowicz Alicja Myler Tadeusz Namysło Andrzej Napieralski Grzegorz Nikolski Lech Nowacka Irena Nowiak Joanna Nowicki Józef Okoński Wiesław Olejniczak Wojciech Oleksy Józef Osik Wiktor Ostrowska Małgorzata Otręba Andrzej Piechota Jacek Piekarska Katarzyna Piela-Mielczarek Elżbieta Pietrzyk Kazimierz Pijanowska Grażyna Pilarczyk Józef Piłat Andrzej Piosik Stanisław Podraza Zbigniew Poniźnik Olgierd Potulski Franciszek Prządka Stanisława Rak Władysław Ratman Zygmunt Różański Andrzej Rydzoń Stanisław Sas Kazimierz Senyszyn Joanna Siemiątkowski Zbigniew Sieńko Jan Skomra Szczepan Skrzyński Andrzej Smoleń Robert Sobotka Zbigniew Sosnowski Adam Stachowicz Edmund Stec Stanisław Stępień Marian Stępień Władysław Suchecki Benedykt Szarawarski Andrzej Szmajdziński Jerzy Szparaga Elżbieta Szteliga Jerzy Szwarc Jan Szymański Jan Śleziak Czesław Talaga Halina Tober Michał Tomaszewski Tadeusz Tomczyk Ryszard Towalewska Bogusława Tuderek Grzegorz Turkiewicz Michał Umiński Andrzej Wagner Marek Wenderlich Jerzy Widuch Marek Wikiński Marek Wilczyńska Zofia Wnuk Marcin Wołowicz Franciszek Wontor Bogusław Woźny Grzegorz Zaborowski Zbyszek Zając Andrzej Zarzycki Kazimierz Zaworski Jan Zbrzyzny Ryszard Zdrojewski Jacek Zemke Janusz Klub Platforma Obywatelska Abgarowicz Łukasz Bachalski Dariusz Jacek Budnik Jerzy Chlebowski Zbigniew Czerwiński Andrzej Dolniak Grzegorz Duda Jarosław Drzewiecki Mirosław Dzikowski Waldy Fogler Marta Gałażewski Andrzej Gilowska Zyta Gorczyca Stanisław Grabarczyk Cezary Grad Aleksander Graś Paweł Hertel Jerzy Jarmuziewicz Tadeusz Komorowski Bronisław Kopacz Ewa Korzeniowski Leszek Krzyworzeka Józef Łukacijewska Elżbieta Maćkała Tadeusz Maniura Edward Markowiak Andrzej Mateja Piotr Miodowicz Konstanty Nowak Sławomir Olechowska Alicja Parchański Tadeusz Piotrowska Teresa Plocke Kazimierz Płonka Edward Radziszewska Elżbieta Rokita Jan Rybicki Sławomir Rzymełka Jan Samborski Leszek Schetyna Grzegorz Skowrońska Krystyna Stuligrosz Michał Szczypiński Tomasz Szejnfeld Adam Szumilas Krystyna Śledzińska-Katarasińska Iwona Tomaka Jan Tomczykiewicz Tomasz Tusk Donald Wojciechowicz Jacek Wycisło Eugeniusz Zagórny Rafał Zaremba Krzysztof Zdrojewski Bogdan Żmijan Stanisław Żyliński Marek Klub PiS Arciszewska-Mielewczyk Dorota Borucka-Cieślewicz Anna Borzuchowski Wojciech Cymański Tadeusz Diakonow Andrzej Dorn Ludwik Falfus Jacek Fortuna Józef Giżyński Szymon Gosiewski Przemysław Jasiński Wojciech Jurek Marek Kaczyński Jarosław Kamiński Mariusz Kruk Elżbieta Klukowski Wacław Krzywicki Piotr Kuchciński Marek Lipiński Adam Liss Andrzej Marcinkiewicz Kazimierz Marianowska Barbara Markowski Tomasz Mężydło Antoni Mierzejewska Hanna Mojzesowicz Wojciech Muszyński Marek Nowak Maria Nowak Ryszard Piecha Bolesław Piłka Marian Polaczek Jerzy Poncyljusz Paweł Sauk Jacek Stryjska Małgorzata Suski Marek Szarama Wojciech Szczygło Aleksander Szczypińska Jolanta Szrajber Bartłomiej Ujazdowski Kazimierz Wassermann Zbigniew Więcławska-Sauk Elżbieta Zawisza Artur Zieliński Jarosław Ziobro Zbigniew Klub PSL Balcerowski Tadeusz Borawski Edmund Bratkowski Arkadiusz Bugaj Leszek Bujak Bolesław Bury Jan Cieślak Czesław Deptuła Zbigniew Dutka Bronisław Dziuba Maria Gajda Tadeusz Gruszka Józef Grzyb Andrzej Kalemba Stanisław Kalinowski Jarosław Kalinowski Stanisław Kasprzak Mieczysław Kłopotek Eugeniusz Komorowski Zbigniew Kubik Jan Kwaśniewska Dorota Mioduszewski Józef Nowak Stefan Ozga Krystyna Pawlak Mirosław Pawlak Waldemar Piechociński Janusz Polański Tadeusz Samborski Tadeusz Sawicki Marek Sosnowski Zbigniew Stanibuła Ryszard Stefaniuk Franciszek Szczepańczyk Józef Świętochowski Leszek Wesołowski Marian Woda Wiesław Zarzycki Wojciech Zych Józef Żelichowski Stanisław Klub SDPL Ajchler Romuald Banach Jolanta Bańkowska Anna Borowski Marek Byra Jan Celiński Andrzej Ciruk Barbara Janas Stanisław Kaczmarek Michał Kałamaga Zdzisław Kasprzyk Jacek Kasznia Arkadiusz Kątna Mirosława Kobielusz Antoni Kulej Jerzy Lewandowski Bogdan Marczewski Marian Młynarczyk Jerzy Nałęcz Tomasz Olewiński Marek Pasternak Agnieszka Pogoda Czesław Potępa Maria Pusz Sylwia Romero Elżbieta Sierakowska Izabella Sosnowska Joanna Stryjak Cezary Szkop Władysław Sztwiertnia Jan Winiarczyk-Kossakowska Małgorzata Wojtalik Edward Klub LPR Dobrosz Janusz Fedorowicz Andrzej Giertych Roman Górniak Grzegorz Gudzowski Stanisław Hatka Witold Jacyna-Onyszkiewicz Zbigniew Jankowski Zdzisław Kędra Ryszard Kotlinowski Marek Krasicka-Domka Zofia Mańka Andrzej Masłowska Gabriela Murias Halina Murzyn Leszek Papież Stanisław Ratajczak Elżbieta Sowińska Ewa Skowyra Józef Sobecka Anna Strąk Robert Szyszkowski Stanisław Tyma Zenon Wrzodak Zygmunt Zadora Stanisław Kolo parlamentarne Unii Pracy Aumiller Andrzej Błońska-Fajfrowska Barbara Dankowski Bronisław Gucwińska Hanna Janicki Marian Jaruga-Nowacka Izabela Kralkowska Ewa Kubica Józef Orkisz Jan Owoc Alfred Pojda Ryszard Pol Marek Polak Danuta Kolo parlamentarne Partii Ludowo-Demokratycznej Figlus Michał Jagieliński Roman Jagiełło Andrzej Lisak Janusz Musiał Zbigniew Pękała Jerzy Rutkowski Krzysztof Skutecki Józef Woś Adam Zieliński Leszek Zielonka Lech Koło poselskie Konserwatywno-Ludowe Balazs Artur Niewiarowski Ireneusz Oksiuta Krzysztof Rohde Małgorzata Wojtyła Andrzej Koło poselskie Ruch Katolicko-Narodowy Czerwiński Jerzy Grabicka Krystyna Luśnia Robert Macierewicz Antoni Stryjewski Antoni Stanisław Koło poselskie Dom Ojczysty Kantor Ewa Krutul Piotr Smolana Piotr Szumska Gertruda Szustak Halina Koło poselskie Porozumienie Polskie Grabowski Mariusz Łopuszański Jan Nowina Konopka Halina Koło poselskie Ruch Odbudowy Polski Tadeusz Kędziak Henryk Lewczuk Jan Olszewski Posłowie niezrzeszeni Blida Barbara Bonda Ryszard Borczyk Waldemar Chaładaj Jan Czerniawski Mieczysław Długosz Henryk Dulias Stanisław Firak Witold Franczak Franciszek Głębocki Stanisław Głowa Józef Gruszka Grzegorz Hausner Jerzy Jakubowska Aleksandra Janowski Gabriel Jarmoliński Stanisław Kaczmarek Wiesław Kopczyński Bohdan Kozłowska Bożena Krajewski Mirosław Kroll Henryk Kurpiewski Stanisław Laskowski Józef Łapiński Mariusz Mamiński Tomasz Müller Jerzy Nowak Zbigniew Pęczak Andrzej Paturalska Grażyna Paździor Helmut Płażyński Maciej Szymański Zygmunt Jerzy Szynalska Renata Tomala Józef Witaszek Zbigniew Zagórski Marek Powyższy wykaz aktualizowany jest na koniec każdego dnia. ojej, zacytowało mi się.... przepraszam... takie długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 10.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Tez nie polecam tej firmy. Obsługa traktuje klienta jak intrruza Wiem bo byłem . ojj... ja też zdecydowanie nie polecam!! PS uśmiałam się z waszych wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 10.03.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 to chyba zły sen tak ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 a dlaczego? jak najbardziej polecam, fachowa obsługa, życzliwość, uśmiech, nie wiem czego się czepiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.03.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 a dlaczego? jak najbardziej polecam, fachowa obsługa, życzliwość, uśmiech, nie wiem czego się czepiacie Hmm może jesteś z rodziny lub znajomym królika. Geopiotr ani ja królika nie znamy i traktowali na jak intrruzów. Coulignon podał całą listę tych, którzy nie polecają i też tam byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a czy ta komisyja się już zorganizowała i coś wyjaśniła przede wszystkim interesuje mnie czy też mam nie polecać "tej" firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaAnna 23.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Mam ich drzwi i powiem tak - są piękne , to sprawa gustu. Moim zdaniem obsługa to też ludzie maja różne dni, z nimi nie mieszkam. . Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Zycze mniej rozczarowan przy budowie. Ja jestem po. Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.02.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 a czy ta komisyja się już zorganizowała i coś wyjaśniła przede wszystkim interesuje mnie czy też mam nie polecać "tej" firmy cześć Magi nie przejmuj się nimi, wiesz jak to jest, psy szczekają, karawana idzie dalej, one som nawiedzone, nie jest tak tragicznie, ja przynajmniej mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 24.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Mam ich drzwi i powiem tak - są piękne , to sprawa gustu. Moim zdaniem obsługa to też ludzie maja różne dni, z nimi nie mieszkam. . Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Zycze mniej rozczarowan przy budowie. Ja jestem po. Anka A ja mam ich ... dość Na szczęście jestem też po, ale nie da się ukryć, że także przed a nawet w trakcie. Prawie z nimi mieszkałem, ale mimo wszystko też ich nie polecam zwłaszcza podczas pełni (lepiej je mieć w odwodzie niż puścić do ludzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 21.07.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Niniejszym oświadczam, że szanowna komisyja wg nowej uchwały nr PCV PCX 2523 została przeniesiona do Brukseli, żeby zająć się niepolecanym ekipom na szczeblu europejskim, i w celu szybszego rozpatrzenia wniosku przyjęto nowych 1 528 członków z innych krajów, z których każdy przedstawi swój referat na w/w temat. Komisji przyświeca hasło: unia rządzi, unia radzi, unia nigdy cię nie zdradzi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.07.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 oki szukam ekipy do reszty domu ale nadal nie wiem jakiej mam nie brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 06.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ZXC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 06.09.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 wymienic na pekniety i myslec ze nic sie nie bedzie dzialo mmmmmmmmm zakrawa na ...................... a coz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 wymienic na pekniety i myslec ze nic sie nie bedzie dzialo mmmmmmmmm zakrawa na ...................... a coz nie na pęknięty, tylko na piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 06.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ooooooooooo ups wybaczcie do okulisty musze isc przepraszam autora postu co zle przeczytalem (MARTINA1) wybacz w ramach przeprosin proponuje masazykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Może ten jest piękny i pęknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 09.09.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 "Do Szanownej Komisji" Oświadczam, że nigdy nie byłem księdzem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asan2019 17.02.2019 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Kogo polecacie tynki cementowo wapienne Małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts