darriusz 03.10.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 chłopie lepiej żeby to specjalista zobaczył, mi się wydaję że to może wytrzymać ale nie wiem jak długo bo tu już widać ze belka jest bardziej obciążona od pozostałych. Ja właśnie kładę terive i kazano podeprzeć mi wszystkie belki co 1,5 metra. Naprawdę skonsultuj to ze specjalistą bo poco nieszczęście kusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONBET 21.11.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam! W Pana przypadku ewidentnie popełniono błędy wykonawcze przy montażu stropu. Masa niezwiązanego nadbetonu spowodowała ugięcie niepodpartych belek. Proponuje tutaj dochodzić od wykonawcy stropu naprawy szkody lub całkowitej jego wymiany lub zażądać minimum ekspertyzy rzeczoznawcy budowlanego. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts