piotrdeska 11.09.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A oto foteczka naszego maleństwa w technologi "RADOŚĆ BUDOWANIA"Niczym się nie różni od tradycyjnego domu! A zdecydowanie "1000 razy" mocniejszy i trwalszy od kanadyjczyków............. http://www.pakodeos.com/d06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amdam 12.09.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Przepraszam nie chcę Ci psuć humoru i poczucia dumy, ale ile on Ciebie kosztował. Bo patrząć na niego dochodzę do wniosku, że niby prosta bryła, a jednak koszt niewiele odbiega od domów z poddaszem użytkowym. Czyli bardziej hmm jak na mój gust atrakcyjniejszych i praktyczniejszych. Stoją koło mnie takie domki, wybudowane w jednym ciągu, i ludzie przychodzą do mnie pytać się ile kosztował mój dom z poddaszem użytkowym będąc zdziwieni, że im wyszło drożej, lub podobnie. I zauważam przede wszystkim u kobiet odrobine rozczarowania. To okno po lewej małe koło okna tarasowego od jakiego pomieszczenia jest? Dziwnie są rozmieszczone te okna jedno koło drugiego, osobiście usunąłbym okno po prawej stronie kosztem większego okna tarasowego co sprawiłoby, że domek nabrałby dość eleganckiego wyglądu. No ale o gustach i guścikach się nie dyskutuje. Można podyskutować o kosztach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 13.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Takie to małe, chyba tylko dla kawalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Moim zdaniem sympatyczny domek A moze coś wiećej, o wnętrzu,rozmieszczeniu, z innej strony Kazdy buduje dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts