acca5 12.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Które rynny PCV wybrać Marley czy wavin kanion?Nie potrafię się zdecydować, pomóżcie, czy się odbarwiają, czy robią sie kruche po iluś tam latach, czy złączki sa trwałe. Jak to jest z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.09.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Nikt nie ma wavina czy marleya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam stalowe Rukki więc nie pomoge ale zrezygnowałem z PCV po opiniach na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Rezi zmień sobie tą fotkę pod nickiem bo wygladasz niekożystnie A co do rynien to słyszałem opinię znajomego dekarza, że najpierw jest Marley, potem długo, długo nic a dalej to już cała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 12.09.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja mam marleya, co prawda doradzano mi kaczmarka, ze to polski marley i to to samo gdyz wzor sciagniety z marleya.okazuje sie, iz nie jest to to samo. kolega sasiad ma kaczmarka i po obejrzeniu moich rynien stwierdzil, ze technologicznie kaczmarek jest do tylu w stosunku do marleya.ja dostrzeglem dwie podstawowe roznice. marley ma zgrabne uchwyty rur spustowych, ma zgrabne wyloty z rynny do rur spustowych.co do koloru, to sie nie wypowiadam, gdyz mam je dopiero od poczatku roku. poki co sie nie zmienil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 12.09.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Od dobrych kilku lat mam brązowe Scala Plastics'y - nie narzekam, ani kolor nie znika ani uszczelki nie pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 12.09.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 "... zgrabne uchwyty, zgrabne wyloty" ... parametry U, przebieg, przyspieszenie, dynamizm, abs i wodotrysk...Rynna to rynna. Ja od 10 lat mam plastiki- plastmo, bez udziwnień i zgrabności i te moje zwykłe, zgrzebne rynny co najdziwniejsze wcale się nie odbarwiły, tylko w jednym miejscu trzeba było dokleić uszczelkę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 12.09.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Które rynny PCV wybrać Marley czy wavin kanion? Nie potrafię się zdecydować, pomóżcie, czy się odbarwiają, czy robią sie kruche po iluś tam latach, czy złączki sa trwałe. Jak to jest z nimi? Jednym słowem - metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 12.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja mam marleya, co prawda doradzano mi kaczmarka, ze to polski marley i to to samo gdyz wzor sciagniety z marleya. okazuje sie, iz nie jest to to samo. kolega sasiad ma kaczmarka i po obejrzeniu moich rynien stwierdzil, ze technologicznie kaczmarek jest do tylu w stosunku do marleya. ja dostrzeglem dwie podstawowe roznice. marley ma zgrabne uchwyty rur spustowych, ma zgrabne wyloty z rynny do rur spustowych. co do koloru, to sie nie wypowiadam, gdyz mam je dopiero od poczatku roku. poki co sie nie zmienil. Witam mam Marleya w miedzi już roczek. Wiem jedno bardzo ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 12.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja też polecam Marleya ,oglądałem ich dużo i jak dla mnie są najlepsze. na cały dom zapłaciłem 2600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.09.2006 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Tak myślałam,że wezmę Marleya miedzianego, bo dach miedziany. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.09.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 To rzutem na taśmę: u mnie Wavin Kanion czarne (mam antracytowy dach). Doradził mi wykonawca choć byłem zdecydowany na Kaczmarka. Wiszą niecały rok więc trudno coś więcej powiedzieć. Ja jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lackyluk 13.09.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W projekcie była BRYZA. Założyłem metalowe ICOPAL podobno szwedzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 13.09.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W projekcie była BRYZA. Założyłem metalowe ICOPAL podobno szwedzkie. Wszystkie metalowe i tak produkuje wijo dla pomniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 13.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W projekcie była BRYZA. Założyłem metalowe ICOPAL podobno szwedzkie. Wszystkie metalowe i tak produkuje wijo dla pomniejszych Przepraszma ze sie wcinam ale kto to jest WIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 13.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja też polecam Marleya ,oglądałem ich dużo i jak dla mnie są najlepsze. na cały dom zapłaciłem 2600 zł. ee to moja stalowa Planija Siba wcale drożej mnie nie wyniosła bo 3300 na cały dom z dachem czterospadowym - 260 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 13.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Przepraszma ze sie wcinam ale kto to jest WIJO to jest wijo http://www.wijo.se/docs/holdere.htm (biorą od nich m.in. balexy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 mialem kupuc Scale ale przestrzegano mnie ze jest cos wadliwa ostatnio (przebarwienia) kupilem Marleya na razie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 17.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ja mam polskiego gamrata jeszcze w tej starszej, jaśniejszej wersji. już po 2 latach spłowiały. będę to reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 01.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ja mam Wavina i też badziew, po 2 latach było wszystko oki ale już po 3 jest do reklamacji. Odbarwiły się. co ciekawe nie wszystkie elementy , najbardzie j kształtki. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts