Agaszka 03.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Bardzo dziękuję za wskazówkę-musze przypilnować męża skoro wiosna i zrobi się sucho , żeby spróbował jak Ty- chociaż niekoniecznie spadając z dachu , mam nadziejee ,że nic poważnego się nie stało Pozdrawiam.Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 odradzam , pewna część ciała do dzisiaj mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Podaje informacje dla tych, ktorzy planuja kupic rynny marleya, od 20 kwietnia idzie do gory min. o 6%.Informacja pewna, dzwonilam do firmy marley zeby dowiedziec sie gdzie w miescie ......sa punkty, ktore sprzedaja te rynny i przypadkiem dowiedzialam sie o podwyzce. I nie wazne, ze zamowienie zlozymy do 20 kwietnia, wazny jest termin dostawy i wystawienie faktury. Czyli mozemy zamowic rynny 15, a dotra 21 i cena bedzie juz wyzsza. My kupujemy pcv i caly czas nie moge sie zdecydowac pomiedzy marleyem, a kaczmarkiem (kolor grafit). Jesli wybierzemy marleya to do czwartku musze zamowic zeby dotarly przed podwyzka, a potrzebujemy na 2 budynki, wiec troche tego bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 07.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Które rynny PCV wybrać Marley czy wavin kanion? Nie potrafię się zdecydować, pomóżcie, czy się odbarwiają, czy robią sie kruche po iluś tam latach, czy złączki sa trwałe. Jak to jest z nimi? Jakiś czas temu pisałem na temat rynien Kanion że są OKI. Zmieniłem zdanie. po 2 latach od montażu były oki ale po 5 latach są do bani. Szajs i tyle koloru to już w ogóle nie przypominają który kupowałem. Drugi raz na pewno bym nie wybrał Kaniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Które rynny PCV wybrać Marley czy wavin kanion? Nie potrafię się zdecydować, pomóżcie, czy się odbarwiają, czy robią sie kruche po iluś tam latach, czy złączki sa trwałe. Jak to jest z nimi? Jakiś czas temu pisałem na temat rynien Kanion że są OKI. Zmieniłem zdanie. po 2 latach od montażu były oki ale po 5 latach są do bani. Szajs i tyle koloru to już w ogóle nie przypominają który kupowałem. Drugi raz na pewno bym nie wybrał Kaniona. Serdeczne dzieki za informacje, nad kanionem - wavin tez sie zastanawialam, nawet dzisiaj mnie namawial na nie znajomy, ktory ma te rynny od jesieni i jest zadowolony. Ale kilka msc to za krotki czas zeby sie wypowiadac. Moze jeszcze ktos sie wypowie kto uzytkuje rynny pcv juz kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 07.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wszystkie te które się nie odbarwiają , praktycznie niema takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 08.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Rodzice z kolei mają marleya taki ciemny brąz. Mają go grubo ponad 10 lat i wygląda o niebo lepiej niż Wavin Kanion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Klamka zapadla, zamowilam marleya grafitowe, za rynny na 2 budynki wyszlo mi 3 tys. zl, wiec nie jest tak tragicznie (po rabatach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 09.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Czy ktoś zamontował Bryzę lub słyszał jakieś opinie na jej temat? Hurtownia gorąco namawia właśnie na Bryze, twierdząc że Marley ostatnio obniżył jakość swoich produktów. Do tego Bryza ma być mniej krucha na mrozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Czy ktoś zamontował Bryzę lub słyszał jakieś opinie na jej temat? Hurtownia gorąco namawia właśnie na Bryze, twierdząc że Marley ostatnio obniżył jakość swoich produktów. Do tego Bryza ma być mniej krucha na mrozie... Hurtownia zawsze namawia na te produkty, z ktorych ma najwiekszy zarobek i korzysci od danej firmy (szkolenia). Ja tez zawsze polecam taka firme agd, na ktorej najwiecej zarobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 10.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam Polecam Galeco cena zblizona do Marleya a z doswiadczenia wiem ze jakosciowo przebijaja przereklamowanego Marleya.. PozdrawiamParadox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 11.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dzięki za info. Sprawdzę. PS. Niektórzy montażyści odradzają Bryzę, bo bardzo się przebarwia. A montażyści, w odróżnieniu od hurtowni, nie mają żadnego interesu aby promować czy odradzać jakąś markę, no chyba że łatwość montażu... W każdym razie rynny brązowe mogą z czasem stać się w niektórych w nasłonecznionych miejscach czerwone lub ceglaste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musial89 19.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 http://www.dachmus.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musial89 19.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Dach-MusWitam osobiście Polecam Rynny Firmy Marley oraz Bryza polecamy je ponieważ są bardzo elastyczne i wytrzymałe, natomiast jeżeli chodzi o utrzymywanie koloru z pewnością obie marki są jednymi z lepszych pod względem jakości oraz wytrzymałości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts