ddoommiinniikk 13.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 MaroW, moim zdaniem przesadzasz, to wcale nie jest ruchliwa droga. Rano jadą do pracy, popołudniem wracają i cały ruch na tej drodze. Od czasu wybudowania gierkówki duże samochody zapędzają się tam tylko za szczególną potrzebą - a ile tych samochodów może mieć sprawę do załatwienia w Rozprzy, Niechcicach, Gorzkowicach czy Kamieńsku? Wykonując kiedyś pracę przedstawiciela handlowego korzystałem z tej drogi, więc wiem jak ona wygląda. Jest sporo nowych domów, bezpośrednio przy drodze i żaden nie ma murów czy wałów przeciwhałasowych. Aby taki mur był skuteczny, musi być zrobiony na nieco dłuższym odcinku, niż twoje ogrodzenie. Jak już zbudujesz ten mur, to jak będziesz wjeżdzał na działkę? Każda nieciągłość w tym murze zmniejszy jego skuteczność.Jak chces zobaczyć, jak się mieszka przy ruchliwej drodze, to pomieszkaj u kogoś, kto ma tak położony dom, ale w Poniatowie lub Przygłowie, przy DK 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 13.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mynia_pynia - twoje rozwiazanie dobre, tylko nie w moim wypadku, bo stracę b. dużo działki i stworzy sie tunel miedzy 2 skarpami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaroW 13.09.2006 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ddoommiinniikk, pocieszye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaroW 13.09.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...pocieszyles mnie. Nie mialem okazji spedzac duzo czasu w domach przy tej drodze i moze troche zbyt mocno sie obawiam. mimo wszystko, darmowa dzialka wziela gore. Mam nadzieje ze bedzie ok, a jesli nie to sprobujemy sie obwarowac walami itp. tylko czasem przy kawie na tarasie moze byc roznie. dziski za rady,pozdrowionka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts