Merka_23 10.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam jesli dobrze widze to budujesz w Raszynie ......a ja niedaleko w Żabiej Woli ) czy zgodziłbys sie abym obejrzała twój domek ???? bo jestem ciekawa jak moj bedzie wyglądał za 2 tyg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwik 11.06.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Pewnie, zapraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwik 11.06.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Pewnie, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek2424 16.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 witam! tez zastanawiamy sie nad tym projektem i juz prawie jestesmy co do niego przekonani ale oczywiscie po pewnych zmianach. poroton juz kupiony ale budowe planujemy zaczac na wiosne. w zwiazku z tym mamy pytanko czy dysponuje juz ktos zdjeciami tego domu? pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 24.07.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ja jestem obecnie na etapie zalewania stropu nad mieszkaniem (bo garaz musi być wczesniej zalany) ... tzn. dzisiaj zalewaja jak interesują Cię te zdjecia to napisz na [email protected] wtedy wyśle linka do wszystkich zdjeć od początku jak powstawał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 29.08.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam, jestem obecnie na etapie scianek działowych i powiem Wam ze powoli ten dom mnie wykańcza aż jestem prawie załamana ! zbrojenie stropu jest prawie jak w schronie bombowym ze aż sie śmieje ze nie będziemy mieć zasięgu , przekroje drewna sa przesadzone a co za tym idzie że drogie jest drewno na ten dach jak chol....! uważam ze mozna było ten dom zaprojektowac troche "tanej" !! Kierwoniczka budowy, wykonawca, ciesla są w szoku ze pierwszy raz widzą aby taki dom było zaprojektowany z takich materiałow ... szczególnie jesłi chodzi o zbrojenie ...... i grubości prętów metalowych, belek zbrojeniowych ...itp. P.S. jak porównuje dom siostry który jest jeszcze wiekszy, dach hmmm podobny .... to zurzyła o 1/4 mniej betonu, zbrojenia, drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 29.08.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 nie 1/4 tylko 1/2 - sorki bład mi sie wkradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
padula 25.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Przymierzam się do tego projektu byłbym bardzo wdzięczny za rady i opinie za i i przeciw , ciekaw jestem czy ktoś sie już na niego zdecydował mój adres e-mailowy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
padula 01.12.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 czy ktoś wybudował d 88 reprezentacyjny-proszę o opinie-pozdr padula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
padula 05.12.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 prosze o opinie !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola777 05.12.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witam,ze względu na dach nie będzie to projekt zbyt tani w budowie,nie do końca odpowiada mi taż układ wnętrz.Jednym słowem,jest wiele projektów o podobnej powierzchni tańszych w budowie i bardziej funkcjonalnych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
padula 09.12.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 czy ktoś buduje \budował reprezentacyjny d88 z muratora czekam na sygnały [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike01 04.01.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam, Czy ktos z Was zastanawial sie nad tym projektem? http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=512&IdKolekcji= Niby fajny ale wydaje mi sie ze pokoje u gory beda strasznie male i klitkowate? Jakie sa Wasze odczucia co do tego projektu? Oczywiscie uwago architektoniczne tez mile widziane patrzac z perspektywy kosztow budowy Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 04.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Moim zdaniem to przykład domu na pokaz. I te koszty (jeśli o nie pytasz to widocznie są dla ciebie ważne)- ogromna kubatura niewspółmierna do powierzchni, skomplikowany duży dach (317 m) i nietypowe okna, lukarny, balkon . Moim zdaniem przerost formy nad trescią, ale przyznam że może się wizualnie podobaćPoza tym bez podniesienia ściany kolankowej rzeczywiscie na górze nie będzie dużo przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witaj, Wizualnie dom jest bardzo ładny .Powiedziałabym że się elegancko prezentuje. Parter dość przestronny, i fajnie rozplanowany. Ale pokoje na pietrze bardzo małe , zwłaszcza ten co ma zaledwie 8,9 m2. Bez podniesienia ściany kolankowej o jeden lub nawet dwa pustaki tak jak napisała martka80 będzie nie wiele miejsca . Zapraszam Cię do ocenienia mojego przyszłego domku , też mam projekt dopiero wstępnie wybrany , http://forum.muratordom.pl/projekt-gl-430-feniks-studio-atrium,t120213.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia19 11.03.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Proszę o kontakt z osobami ,które wybudowły dom z muratora D88 Reprezentacyjny.Jeżeli jest to możliwe chciałabym obejrzeć ten dom w rzeczywistości ,więc byłabym wdzięczna za adres,gdzie mogę obejrzeć.Z góry bardzo dziękuję a adres proszę przesłać na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
td792 11.05.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witamy wszystkich Szukamy osób które wybudowały lub będą budowały dom wg. projektu z muratora d88 lub ed88 Reprezentacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaelte 25.07.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam mamy zamiar kupić ten projekt.proszę oceńcie czy jest z nim coś nie tak?A może ktoś już ma taki projekcik np. D88 nie w wersji energooszczędnej i buduje to proszę o kontakt...pozdrawiamanka lt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaelte 25.07.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 no i linka zapomniałam http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=512&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=reprezentacyjny&symbol=&x=0&y=0&nr=2 pozdrawiam anna lt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 25.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Nic nie wiem czego oczekujesz od domu, ile osób m w nim mieszkać, czy musisz bardzo liczyć się z kosztami, ale dla mnie super. Jest duży, ale nie za duży, na wszystko jest miejsce, spiżarka, garderoby, pom. gospodarcze. Na pewno wygodnie będzie się w nim mieszkało. W dodatku jest bardzo ładny. Sama bym taki wybudowała gdybym nie budowała innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts