Monka81 20.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 jestem bardzo ciekawa jakich zmian dokonałaś w projekcie? podam ci maila na priv to mi prześlij bo juz zżera mnie ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 20.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Niewiem jak się wkleja zdjęcia, może jakiś instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 21.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Merka czy ty masz d88 w lustrzanym odbiciu? Patrze a to inny domek dopiero później się zorientowałam Zmiany które wprowadziłaś są ok ale trudno mi je zobaczyć na tych zdjęciach, ale myslę ze powiekszenie łazienki na górze to dobre posunięcie. A co sądzisz o moim parterze?? Jak ci się podoba?? zaznaczam ze nie jest to wersja ostateczna, bo architekt zapomniał o paru szcegółach np. oknach w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 21.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tak mam domek D88L. Twoj parter jest super ... teraz tak z mezem patrzymy ze równiez mogliśmy powiekszyć łazienke na dole .... no ale trudno ...... dziś złożyliśmy o pozwolenie ... no i kupiliśmy cegłe, bloczki betonowe..... najbardziej zaskoczeni jesteśmy wielkością dachu .... - dopiero teraz zobaczyliśmy ile on ma metrów kwadratowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł76 22.02.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Martynka mam prośbę o przesłanie na priva rzutów projektu po zmianach. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 22.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Twoj parter jest super dzięki Też mi się podoba mój architekt się postarał prześle ci wersję ostateczną jak będę już ją posiadała, będzie jeszcze lepsza najbardziej zaskoczeni jesteśmy wielkością dachu .... - dopiero teraz zobaczyliśmy ile on ma metrów kwadratowych ile?? co prawda ja będę miała mniejszy, bo bez garażu i dachu nad tarasem, ale i tak ten dach nie należy do najtańszych Ale wiesz co pomimo to postanowiłam że będzie kopertowy bo nam się taki podoba, nie powinnam tego pisać ale nie chcę domu stodoły, bo mi się taki nie podoba. Dla nas ważny jest też wygląd domu z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 28.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 postaram się wkleić zdjęcia może mi się uda http://images22.fotosik.pl/6/edeec7bafae3461fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 28.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 nio udało się , tylko czy cos widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 28.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Monka81 a jakie zmiany wprowadziliście na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 28.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Tuszka zmiany na górze są niewielkie tzn. łazienkę przesunęliśmy na drugą stronę tak aby była w pionie, zlikwidowalismy pom gospodarcze i zrobiliśmy z niego wiekszą garderobę, dzieki czemu mogliśmy zllikwidować te smieszne garderoby w pokojach od strony ogrodu. Zmieniliśmy okna w tych pokojach na połaciowe, ale jeszcze się zastanawiam czy to aby dobry pomysł , tańsze na pewno ale czy praktyczniejsze? Nie mam jeszcze projektu góry (jeszcze pracuje nad nimi nasz projektant) ale jak tylko bede go miała to wkleje na forum. Na dole też będą zmiany bo projektant zapomniał o oknie w jadali i zapomniał cofnąć nieco ścianę salonu w głąb domu, tak aby powstał taki naturalny daszek nad tarasem , ale to można zmienić, także ostateczną wersję tez jeszcze postaram się pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 28.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Tuszka niewiem czy zauwazyłaś ale projekt został nieco powiększony aby właśnie uzyskać nieco miejsca na większą łazienkę i pom. gospodarcze. zmieniliśmy nieco też układ schodów. Do pom gospodarczego wchodzi się tak jak by pod schodami i pom. gospodarcze jest trochę niżej od reszty domu. Jak chcesz prześlę ci na priva jego wizualizcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 28.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam dawno mnie nie było ..... co do wielkości dachu to jest prawie 320 mkw. (powiem ze sporo) ...mam do was pytanie ? jaki kolor dachowki bedziecie kładli (bo w konu decyzja padla na dachowke a nie na blachodachowke) ... ja zastanawiam się nad dachowką Roben czarno-brązowa ??? (bo odcienie czerwieni mi jakos tak nie pasuja) tylko teraz jakie okna, drzwi, podbitka, brama garazowa rynny no i elewacja do tego ???? mam juz swoje dwa typy zestawien ciemnego dachu (moge przeslac mailem jak ktos chce) ale czekam na Wasze opinie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 01.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jestem już prawie w 100% zdecydowana na dachówkę cementową w kolorze ceglastym, podwójne s. do tego okna w okleinie drewnopodobnej. Elewacja w kolorze żółto-ecru z elementami klinkieru, lub kamienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 01.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_kalina_1.jpg o coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 01.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/elewacje/el_koral_front.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 01.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_opal_1.jpg http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/opalek_536.jpg http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_perla_1.jpg http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/rumianek_2_547.jpg http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_storczykb_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałgośkaW 28.05.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Jestem zainteresowana projektem D088. Może ktoś wybudował lub buduje taki dom i podzieli się ze mną swoimi uwagami. Chodzi mi o zmiany wewnątrz domu na dole i na górze i o niewielkie zmiany na zewnątrz i czego one dotyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 29.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wi6tam, ja buduje ww domek w okolicach warszawy tzn mam juz pozwolenie na budowe a firma wchodzi za 5 dni )) zmiany robilam jak cos to napisz na maila [email protected] - odpowiem z checia na kazde pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 08.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Witam po długiej przerwie, jestesmy wlasnie po zalaniu fundamentów , oplacie za dach, stropu, cegły, okien i ku...a innych pośrednich oplatach typu geodeta do wytyczenia, studnia, wywiezienie gliny, piach do wsypania, suchy beton do szalunkow, garazu budowalnego ..... wiec jak sa jakies pytania to prosze dajcie o info ..... zdjecia tez mam ale tylko wykopów.... bo reszty jeszcze nie zrobiłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwik 10.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam, Szukam ludzi którzy budują ww domek Witam, ja buduję ten dom.Mam zalane stropy za tydzień prawdopodobnie zaczną układać dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts