RY 10.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 WitamWłaśnie stanąłem przed wyborem projektu i bardzo mi się podoba reprezentacyjny ,czy wybraliście ten projekt ? czy wiecie gdzie można go zobaczyć w realu..??Pozdrawiam cieplutko ewentualnie proszę o odpowiedż na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RY 10.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam serdecznie czy mógłbym zobaczyć Wasz domek?? interesuje mnie nawet z zewnątrz ewentualnie proszę o kontakt na maila [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaGav 20.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam, ja prawie już wybudowałem Reprezentacyjny w Przemyślu. Mój projek został znacząco zmieniony ale jeśli ktoś ma pytania to postaram się odpowiedzieć. Mój mail: [email protected]. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sintesi 27.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 agutti24Czym się w życiu zajmujecie skoro stać Was na taki dom, a z ortografią jesteście na bakier? No chyba, że kredyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts