Pawson 14.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Dwugodzinne spotkanie bez słów też może być odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce a czemu zboczeniec jest rodzaju męskiego ?? wg mnie to JAWNA DYSKRYMINACJA !!!!!!!!! a widziałeś kiedyś kobite w płaszczu , wyskakującą zza krzaka obnażając się? hę? czy to propozycja ?? powiedz tylko którędy mam iść ... Pawson zrób foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Dwugodzinne spotkanie bez słów też może być odlotowe wow! Ty jesteś Malinkiem, czy Malinką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania A wolisz Mandaryne czy Mandarynki ?? Wyczuwam tutaj jakiś podtekst erotyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania A do czego są Malinki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania Hmmm chyba fajnie być taką Mandarynką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania Hmmm chyba fajnie być taką Mandarynką .... no ba. Podobno jabłkiem tez jest fajnie, ale to wiem z opowiadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania A wolisz Mandaryne czy Mandarynki ?? Wyczuwam tutaj jakiś podtekst erotyczny Niemozliwe, na forum budowlanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania A wolisz Mandaryne czy Mandarynki ?? Wyczuwam tutaj jakiś podtekst erotyczny Niemozliwe, na forum budowlanym ? No właśnie na forum budowlanym, chyba że budujesz zupełnie coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania Hmmm chyba fajnie być taką Mandarynką .... no ba. Podobno jabłkiem tez jest fajnie, ale to wiem z opowiadań To teraz będziesz wiedział z opowiadań ze maliną jest być super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To teraz będziesz wiedział z opowiadań ze maliną jest być super !! Tak? A to dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Z tym się zgodzę, Mandaryna to taka trochę tania tandeta a nie śpiewanie Mandarynka jest do oglądania, kosztowania, gryzienia, wyciskania z nich soku a nie do słuchania A do czego są Malinki ?? Z malinki to możnaby wycisnąć wszystkie soki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To teraz będziesz wiedział z opowiadań ze maliną jest być super !! Tak? A to dlaczego ? Są słodkie i potrafią po sobie zostawić ślady Nie miałeś nigdy do czynienia ze słodkimi malinkami, a jaki sok jest z malinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To teraz będziesz wiedział z opowiadań ze maliną jest być super !! Tak? A to dlaczego ? Są słodkie i potrafią po sobie zostawić ślady Nie miałeś nigdy do czynienia ze słodkimi malinkami, a jaki sok jest z malinek Sok z malinek rozgrzewa i wyciska siódme poty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To teraz będziesz wiedział z opowiadań ze maliną jest być super !! Tak? A to dlaczego ? Są słodkie i potrafią po sobie zostawić ślady Nie miałeś nigdy do czynienia ze słodkimi malinkami, a jaki sok jest z malinek Sok z malinek rozgrzewa i wyciska siódme poty No,a to jest podwojna Malina ( MalinaMalina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To teraz będziesz wiedział z opowiadań ze maliną jest być super !! Tak? A to dlaczego ? Są słodkie i potrafią po sobie zostawić ślady Nie miałeś nigdy do czynienia ze słodkimi malinkami, a jaki sok jest z malinek Sok z malinek rozgrzewa i wyciska siódme poty No,a to jest podwojna Malina ( MalinaMalina) Aż się boję pomyśleć co taka podwójna Malina potrafi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ciezko sie pozbyc sladow z maliny z ubioru ... wiec uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts