MalinaMalina 14.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 He he he podwójna malina czyli wszystko do kwadratu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 He he he podwójna malina czyli wszystko do kwadratu?? jeżeli wymiary również to ja dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 He he he podwójna malina czyli wszystko do kwadratu?? jeżeli wymiary również to ja dziękuje Mówimy o słodkościach i możliwościach a nie o wymiarach. A jak już chodzi o maliny ale typowe owoce to nie lubisz dużych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 He he he podwójna malina czyli wszystko do kwadratu?? jeżeli wymiary również to ja dziękuje Mówimy o słodkościach i możliwościach a nie o wymiarach. A jak już chodzi o maliny ale typowe owoce to nie lubisz dużych? A jak już mówimy o typowych owocach , to te malutkie malinki są zazwyczaj najsłodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm być może... Malinki małe czy duże mniamuśne są a jaki sok jest z nich pyszny, aż mi ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 He he he podwójna malina czyli wszystko do kwadratu?? jeżeli wymiary również to ja dziękuje Mówimy o słodkościach i możliwościach a nie o wymiarach. A jak już chodzi o maliny ale typowe owoce to nie lubisz dużych? A jak już mówimy o typowych owocach , to te malutkie malinki są zazwyczaj najsłodsze No bardzo ciekawe, to dlaczego ktos tu pisal ( chyba Pawson ) ze rozmiary nie sa wazne? Powazniej o owocach - uwielbiam czeresnie i truskawki ze smietana i cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 No bardzo ciekawe, to dlaczego ktos tu pisal ( chyba Pawson ) ze rozmiary nie sa wazne? Powazniej o owocach - uwielbiam czeresnie i truskawki ze smietana i cukrem. Mniam truskawki też są pyszniutkie, ale muszą być słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Truskawki są fajowe.Bardzo seksowne owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie Pod pachami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie Pod pachami...? Obowiązkowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie Pod pachami...? Obowiązkowo .... a ja widziałam u sellimka we wątku nie ogolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie Pod pachami...? Obowiązkowo .... a ja widziałam u sellimka we wątku nie ogolone A fe a fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie Pod pachami...? Obowiązkowo .... a ja widziałam u sellimka we wątku nie ogolone A fe a fe malinka rozumiem, ze wolisz ogolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.09.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A propos golenia. Słyszałem kiedyś taki "polish joke" od prawdziwego amerykańca: Po czym można poznać pannę młodą na polskim weselu? Ma zaplecione warkocze pod pachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 15.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Co byście zmienili w swoich paniach? ? opony na zimowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chłopie Ty sie przestań bawic samochodami i weź się za kobiety. Klocki Samochody - Jesteś tu ? Kobiety ... ... ... Samochód - czy tu ?? Smierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts