Pawson 13.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 az sobie obejrze ... thnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 13.09.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jak tak czytam powyższe posty, to przypomina mi sie taka historia, gdzie facet dzwoni do kumpla: - stary, przyjeżdżaj, mam tu dwie laski, zabawimy się..... - no ale mozliwe jakieś ? - stary....wiesz....wypijemy....bedzie dobrze chyba mam podsłuch w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 13.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jak tak czytam powyższe posty, to przypomina mi sie taka historia, gdzie facet dzwoni do kumpla: - stary, przyjeżdżaj, mam tu dwie laski, zabawimy się..... - no ale mozliwe jakieś ? - stary....wiesz....wypijemy....bedzie dobrze chyba mam podsłuch w telefonie Podsłuch? Skąd ten wniosek? Ktoś coś wyczaił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba.Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) jaka pełna, pociągla raczej hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! wyjątkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://www.kinomaniak.pl/osoby/halle_berry/zdjecia_duze.php?zdj=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Diane Lane , fajny złoty rudzielec w tym filmie Ta kobieta ma w sobie jakąś taką dziewczęcość, jest słodka i mądra jednocześnie, dojrzała i głupiutka.... Bardzo mi się podoba. normalnie usycham z zawiści Może przynudzam, ale na prawdę polecam film "niewierna" I im starsza tym ładniejsza A film " Niewierna " jest rzeczywiście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://www.kinomaniak.pl/osoby/halle_berry/zdjecia_duze.php?zdj=8 Aaaaaa to w grę wchodzą ciemnoskóre ? eeeee to jak mówi Pawson - no to wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Hihihihihihihi Ale w środku to u niej tylko echo , echo , echo ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Hihihihihihihi wcale nie hihihih tylko hyhyhyhyh - tak sie Dodzia smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Hihihihihihihi wcale nie hihihih tylko hyhyhyhyh - tak sie Dodzia smieje Ciekawe co Radzio naz to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 13.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://www.kinomaniak.pl/osoby/halle_berry/zdjecia_duze.php?zdj=8duuuuże to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Aaaaaa to w grę wchodzą ciemnoskóre ? eeeee to jak mówi Pawson - no to wtopa nie Chodzi o twarz a nie o kolor skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ciekawe co Radzio naz to ? Nie wiem, za to podobno nawet będzie do Samorządu Terytorialnego kandydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ciekawe co Radzio naz to ? Nie wiem, za to podobno nawet będzie do Samorządu Terytorialnego kandydował. Pewnie z ramienia Samoobrony???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ecru to .... écru [wym. ekrü] kolor naturalny płótna nie bielonego: szarawożółty, bledszy i bardziej zielonkawy niż chamois .kolor surowej tkaniny. przy okazji chamois - – kolor specjalnego jasnożółtego papieru tak naprawde jasnobezowy /kosc sloniowa/ ecru.... jeden pies... nie? Ja wiedzialem co to ecru! (kolezanka mmmad-ness miala taki kolor sukni do slubu...) Ale nadal nie wiem, co to za kolor fuksja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts