piejar 14.09.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Asiula - przynajmniej szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 14.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Asiula - przynajmniej szczerze ZAWSZE jestem szczera co rzadko sie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Przecież to Wasza cecha niezaleznie od koloru włosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 14.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Przecież to Wasza cecha niezaleznie od koloru włosow A co to za uogólnienia! Prawdziwy mężczyzna da sobie radę.... A swoją droga te "dobre" i uległe kobietki potrafią 100 razy bardziej wejść za skórę niż te rzekomo "czarne charakterki" No ale panowie sądzą po pozorach...... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Przecież to Wasza cecha niezaleznie od koloru włosow A co to za uogólnienia! Prawdziwy mężczyzna da sobie radę.... A swoją droga te "dobre" i uległe kobietki potrafią 100 razy bardziej wejść za skórę niż te rzekomo "czarne charakterki" No ale panowie sądzą po pozorach...... " za skórę to wchodzą kleszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 14.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Przecież to Wasza cecha niezaleznie od koloru włosow A co to za uogólnienia! Prawdziwy mężczyzna da sobie radę.... A swoją droga te "dobre" i uległe kobietki potrafią 100 razy bardziej wejść za skórę niż te rzekomo "czarne charakterki" No ale panowie sądzą po pozorach...... " za skórę to wchodzą kleszcze oj niektóre babeczki potrafia się "zakle szczyć" na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Przecież to Wasza cecha niezaleznie od koloru włosow A co to za uogólnienia! Prawdziwy mężczyzna da sobie radę.... A swoją droga te "dobre" i uległe kobietki potrafią 100 razy bardziej wejść za skórę niż te rzekomo "czarne charakterki" No ale panowie sądzą po pozorach...... " za skórę to wchodzą kleszcze oj niektóre babeczki potrafia się "zakle szczyć" na amen Albo zabluszczyć i opleść deikwenta tak że nie zipnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 az sie bac zaczynam jak to czytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 az sie bac zaczynam jak to czytam ... kurcze, kolejka musiała być długa - tyle Cię nie było .... ale co ? kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Przecież to Wasza cecha niezaleznie od koloru włosow A co to za uogólnienia! Prawdziwy mężczyzna da sobie radę.... A swoją droga te "dobre" i uległe kobietki potrafią 100 razy bardziej wejść za skórę niż te rzekomo "czarne charakterki" No ale panowie sądzą po pozorach...... " Ale my własnie lubimy takie diablice w łóżku z anielskim wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Na rozluźnienie tematu dla Pań: Rozmowa w łóżku: - ale ty jesteś brzydka - naprawdę nie mam w sobie nic ładnego - masz ...... - - ...... ale zaraz TO wyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 az sie bac zaczynam jak to czytam ... puść sobie nową płytę to Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wredoty ruskie płyty nie kupiłem ... z babka jest tak ze musi byc w sam raz ... nie za bardzo oplatająca bo oplecie chłopa ... i nie za mało bo ją chłop oplecie ... jak jest mniej więcej tak samo to jest super ... a jak się fajnie można pokłócić czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce a czemu zboczeniec jest rodzaju męskiego ?? wg mnie to JAWNA DYSKRYMINACJA !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce a czemu zboczeniec jest rodzaju męskiego ?? wg mnie to JAWNA DYSKRYMINACJA !!!!!!!!! a widziałeś kiedyś kobite w płaszczu , wyskakującą zza krzaka obnażając się? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce a czemu zboczeniec jest rodzaju męskiego ?? wg mnie to JAWNA DYSKRYMINACJA !!!!!!!!! a widziałeś kiedyś kobite w płaszczu , wyskakującą zza krzaka obnażając się? hę? Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce a czemu zboczeniec jest rodzaju męskiego ?? wg mnie to JAWNA DYSKRYMINACJA !!!!!!!!! a widziałeś kiedyś kobite w płaszczu , wyskakującą zza krzaka obnażając się? hę? czy to propozycja ?? powiedz tylko którędy mam iść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tam lubie jak kobieta mnie oplata ............. nogami zboczeńce jedne nie wiem czemu zboczeńce się ładnie rymuje z kaczeńce a czemu zboczeniec jest rodzaju męskiego ?? wg mnie to JAWNA DYSKRYMINACJA !!!!!!!!! a widziałeś kiedyś kobite w płaszczu , wyskakującą zza krzaka obnażając się? hę? czy to propozycja ?? powiedz tylko którędy mam iść ... heh zażyło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts