krolik1719500910 12.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 CO O TYM SĄDZICIE CHCĘ PRZESTRZEC OSOBY KTÓRĘ BIORĄ FACHOWCÓW DO KŁADZENIA PŁYTEK.MOJA ZNAJOMA KŁODŁA PŁYTKI W KUCHNI I ŁAZIENCE .FACHOWIEC PRZYSZEDŁ OBEJRZAŁ ŚCIANY I ZGODZIŁ ROBATĘ 30 ZŁ Z METRA U W A G A P L U S DODATKI WSZYSTKO OK ALE PO OBLICZENIU ZA 1 METR WYSZŁO 52 ZŁ .ŁAZIENKA I KUCHNIA BYŁY W PROSTOKĄCIE BEZ WNĘK.NAJLEPIEJ ROBOTĘ ZGODZIĆ Z GÓRY JUŻ Z DODATKAM PÓŻNIEJ WYCHODZĄ KWIAKI ŻE TRZEBA PŁACIĆ PRAWIE DRUGIE TYLE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 12.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No to jest chyba oczywiste, że przed "robotą" chcę wiedzieć ile zabulę, pomijam oczywiście przypadki gdy wyskoczy coś nieoczekiwanego. A z majstrami którzy mówią "dogadamy sie" to się od razu żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... A z majstrami którzy mówią "dogadamy sie" to się od razu żegnam Ktos juz kiedys na tym forum napisal, ze na "dogadamy sie" odpowiada "a jak sie nie dogadamy, to bedzie pan pracowal za darmo?". Gdy trafiam na takiego fachowca, to odpowiadam identycznie. Zanim ktokolwiek u mnie zacznie cos robic, to ja musze dokladnie wiedziec przed robota, ile i za co place. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja ustalałem cenę za zrobienie łazienki (płytki, instalacja urządzeń itp) choć oczywiście podano mi ile kosztuje np. montaż umywali i ile ułożenie 1 m kw płytek. jak cena była przystępna - nie targowalej jej,tylko dodawalem w tej cenie pracy: np. montaż drzwi + malowanie sufitu + przełożenie gniazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolik1719500910 18.09.2006 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 TAK JEST Z DO RAZU Z DORY USTALIć CENE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts