ms. 17.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To ja ms.Dziennik się zatrzymał z przyczyn obiektywnych, ale zawsze można zajrzeć do komentarzy. Ciekawi mnie, czy uzupełniałaś dokumentację o jakieś standardowe papiery czy dopiero w trakcie okazało się, że są potrzebne. My jesteśmy umówieni z architektem, że kompletujemy papiery według wykazu od niego, on zbiera do kupy i w naszym imieniu składa wniosek o pozwolenie na budowę (w tym samym urzędzie co Ty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynia 07.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witaj, Magdo! Zaczął się już u Was sezon budowlany? Jakieś przygotowania? Ciekawa jestem, jak będzie wyglądać Wasza budowa, zazdroszczę tych większych przestrzeni (my też budujemy Zawilce). My teraz mamy problem z rozplanowaniem kuchni, bo dwa okna i 10m2 nie dają zbyt wielkiego pola do popisu... A Wy myśleliście już o kuchni? Wiem, że teraz pewnie inne sprawy macie na głowie, ale może przez zimę urodziły się Wam jakieś ciekawe pomysły na aranżację? Pozdrawiam wiosennie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kowalik, hej, hej!Nie zagalądasz na forum, w dzienniku cisza.Ja też startuję w maju i już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witaj Kowalik, witaj w klubie Zawilców. Ja mieszkam w Zawilcach 1 ( przerobionych okrutnie przez moja żone - widac na zdjeciach) garaż w piwnicy od prawie 2 lat. Na forum nie ma nas dużo. Czekam na nowe informacje z z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 04.04.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam wszystkich którzy jeszcze o mnie pamiętaja i dziekuje Wam za cieplłe słowa. Ja właśńie wracam do łask i zamierzam ostro zabrać do pracy , tej budowlanej i dziennika Budowę zaczynam 11 kwietnia o 8 rano !!!!jestem tak przejęta i szczęsliwa, że ta data wydaje mi sie taka odległa....a to tylko tydzień, a pomysleć, że na budowę czekam od pażdzernika Piotrek 1 dzieki za powitanie, tak tak , pamietam Cię bardzo dobrze, mieliśmy okazje pare razy poromawiać. ms. gratuluję !!!Super że zaczynacie, którego maja i z czego bedziecie budować? Tyniu - hmm musze przyznać, że w projekt kuchni się nie zagłębiałam, ale ta kuchnia jest podoban układem do mojej w moim mieszkanku, mogę Wam przesłąc zdjęcia bo była bardzo funkcjonalna i zamierzam chyba zrobić bardzo podobnie jesłi nie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 hej, hej, obudziłaś się po zimie.Zaglądaj częściej na naszą grupę - dużo się dzieje, zawsze coś można skorzystać. My budujemy z b.k. Materiał kupiony, czeka. Życzę udanego startu i dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 04.04.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Marta ciężko było się obudzić, kiedy wcześniej tyle niepowodzeń i rozczarowań, ale musiałam wreszcie ie wziąć w karby My tez z bk, ale bloczki maja u nas zawitać w dniu kiedy będą rzeczywiście potrzebne, teraz pozamawiałam wstępnie na tzw. gębę dziś stal i szukam jeszcze desek. Wiary mi brak , że to piekiełko kochane wreszcie zarzuci swoje węgielki i zacznie parzyć :D:D:D a wy kiedy co i jak, już nadrabiam i wchodzenia wszelkie moje kochane posty, dzienniki i grupy... wstyd.............................. ile mam zaległości. Pozdrawiam cieplutko Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts