Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE - Miejsce na ziemi ....

Kowalik

Recommended Posts

To ja ms.

Dziennik się zatrzymał z przyczyn obiektywnych, ale zawsze można zajrzeć do komentarzy. Ciekawi mnie, czy uzupełniałaś dokumentację o jakieś standardowe papiery czy dopiero w trakcie okazało się, że są potrzebne. My jesteśmy umówieni z architektem, że kompletujemy papiery według wykazu od niego, on zbiera do kupy i w naszym imieniu składa wniosek o pozwolenie na budowę (w tym samym urzędzie co Ty).

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj, Magdo!

Zaczął się już u Was sezon budowlany? Jakieś przygotowania?

Ciekawa jestem, jak będzie wyglądać Wasza budowa, zazdroszczę tych większych przestrzeni (my też budujemy Zawilce). My teraz mamy problem z rozplanowaniem kuchni, bo dwa okna i 10m2 nie dają zbyt wielkiego pola do popisu...

A Wy myśleliście już o kuchni? Wiem, że teraz pewnie inne sprawy macie na głowie, ale może przez zimę urodziły się Wam jakieś ciekawe pomysły na aranżację?

Pozdrawiam wiosennie :)

Marta

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich którzy jeszcze o mnie pamiętaja i dziekuje Wam za cieplłe słowa.

Ja właśńie wracam do łask i zamierzam ostro zabrać do pracy , tej budowlanej i dziennika :D

Budowę zaczynam 11 kwietnia o 8 rano !!!!jestem tak przejęta i szczęsliwa, że ta data wydaje mi sie taka odległa....a to tylko tydzień, a pomysleć, że na budowę czekam od pażdzernika :D

Piotrek 1 dzieki za powitanie, tak tak , pamietam Cię bardzo dobrze, mieliśmy okazje pare razy poromawiać.

ms. gratuluję !!!Super że zaczynacie, którego maja i z czego bedziecie budować?

Tyniu - hmm musze przyznać, że w projekt kuchni się nie zagłębiałam, ale ta kuchnia jest podoban układem do mojej w moim mieszkanku, mogę Wam przesłąc zdjęcia bo była bardzo funkcjonalna i zamierzam chyba zrobić bardzo podobnie jesłi nie tak samo.

Marta

ciężko było się obudzić, kiedy wcześniej tyle niepowodzeń i rozczarowań, ale musiałam wreszcie ie wziąć w karby :D

My tez z bk, ale bloczki maja u nas zawitać w dniu kiedy będą rzeczywiście potrzebne, teraz pozamawiałam wstępnie na tzw. gębę dziś stal i szukam jeszcze desek.

Wiary mi brak , że to piekiełko kochane wreszcie zarzuci swoje węgielki i zacznie parzyć :D:D:D:D

a wy kiedy co i jak, już nadrabiam i wchodzenia wszelkie moje kochane posty, dzienniki i grupy... wstyd.............................. ile mam zaległości.

Pozdrawiam cieplutko

Magda